Футбол. Чемпіонат України. Карпати 3:3 Металіст (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 3:3 Металіст (відео)

Балажич рятує Карпати від поразки

У 7-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Харкова – команду Металіст.

Гра завершилася бойовою нічиєю 3-3.

Після того, як у минулому турі Карпати поступилися на виїзді полтавській Ворсклі, перед підопічними Ігоря Йовічевіча у матчі з Металістом стояло одне завдання – вийти на поле і нарешті перервати серію невдалих поєдинків.

До 94 хвилини гри у голові вже були думки як знову покритикувати львівські команду. Чому? Все просто, Карпати знову програвали і якби не Балажиц, який зрівняв рахунок майже із свистком була би знову поразка.

Та, про все по-порядку.

Розпочали команди вчорашній поєдинок без розвідки. Вже з перших хвилин почався відкритий футбол, який тривав протягом усього поєдинку.

Команди буквально носилися по полю.

Першими забили у грі гості. Це Болбату вдався чудовий удар із-за штрафної на який кіпер Карпат – Мисак зреагувати не зумів.

А на 23-й хвилині на стадіоні і взагалі стало сумно. Після подачі кутового м’яч влучив комусь із наших захисників у руку і суддя поєдинку призначив пенальті у ворота Карпат.

Хав’єр із позначки був влучним.

0-2 і в повітрі запахло смаженим.

До честі нашої команди, відігралися ми досить таки швидко.

26-та хвилина – Карпати заробляють штрафний, Голодюк пробиває і кіпер Металіста Горяїнов забиває собі сам гол. Чому сам? Адже якщо глянете відео, то такі помилки навіть діти в школі не роблять.

На хвилі позитивних емоцій гравці Карпат понеслися всі в атаку і на 35-й хвилині рахунок став рівним.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати повторних чвертьфінальних матчів + ВІДЕО

Чудову комбінацію своїх партнерів завершив Денис Кожанов.

Саме за нічийного рахунку 2-2 і завершилася перша половина цієї гри.

У другому таймі голів було куди менше, але вони таки були. Вже на початку другої 45-ти хвилинки відзначився індивідуальною майстерністю Жажа. Після його удару м’яч прлетів поміж ніг кіперу Карпат – Мисаку.

Після цього епізоду гості почали більше грати на утримання рахунку, а Карпати побігли вперед. Моментів було безліч, але то фарт, то кіпер гостей були не нашому боці.

Так тривало до 94-ої хвилини. А далі ви вже знаєте що було…

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Карпатами та Металістом бойову нічию 3-3, а це означає, що команди додають у свій актив по одному заліковому очку.

Таким чином, зараз у Карпат – 5 очок і 12 місце в турнірній таблиці, Металіст же із 8-ома пунктами посідає 8-е місце в турнірній таблиці.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться через два тижня. Це пов’язано із тим, що на наступному тижні будуть гратися матчі кубка України.

І, варто сказати, на львівські Карпати очікує дуже цікавий поєдинок проти київського Динамо.

Ця гра відбудеться 27 вересня, початок о 19 годині 30 хвилин.

Вболіваємо за Карпати, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку на стадіоні «Україна»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*