Футбол. Кубок Львівщини-2014. Фінал. Винники розгромно перемагають Соснівку - Блог про Львів

Футбол. Кубок Львівщини-2014. Фінал. Винники розгромно перемагають Соснівку

Чесно скажу, навіть не міг собі подумати, що вчора побуваю на фіналі кубка Львівщини із футболу. А таки, до слова, побував.

Все вийшло якось спонтанно.

Колеги запропонували, погода була хороша, то чого б не сходити. Тим більше, що анонс поєдинку був цікавим: Винники проти Соснівки.

Як сказали мені потім ті ж колеги, саме ці команди в чемпіонаті ведуть боротьбу за чемпіонство. Зараз «Рух» попереду лише на три очки.

Та чемпіонат чемпіонат, а тут нас більше цікавив кубок.

Фінальний поєдинок відбувався на стадіоні «СКА».

Кілька слів про нього. Споруда загалом непогана, але коли дивишся на розвалини, зламані лавки, то починаєш розуміти, що все дуже тут плачевно.

А, якби було бажання стадіон могли би відреставрувати, поставити пластикові сидіння. Тільки скажіть мені кому це потрібно? Матчі обласного чемпіонату тут можна грати і за таких умов.

Тепер до гри.

На матч між Винниками та Соснівкою цього суботнього вечора зібралося досить таки багато людей. На правій трибуні більше вболівали за команду «Рух».

Тут фани навіть час від часу запускали у повітря петарди. На лівій же навпаки – сиділи фани Соснівки.

За кого вболівав Воробус? Відповідь очевидна – за красивий та результативний футбол. Голів глядачів таки побачили багато, а саме три і всі вони влетіли щоправда в одні ворота – ворота команди Соснівка.

Також читайте:   Чемпіонат ОАКЛ. "Галицька здоба" - МФК "Наш Львів" - 15:0

За Винники голами відзначилися: двічі Шептицький та Деревльов.

Другий гол Олег забив після добивання після того як хтось із гравців Винник не реалізував пенальті.

Якщо так судити по грі, то команда Козловського була в цей вечір сильніша. Вона і бігла краще, і моментів більше створювала.

Все закономірно.

Мить нагородження

До речі, у складі цієї команди грали досить таки відомі гравці такі як: згадуваний Шептиький, Романюк, Кікоть, Гурський, Іванський, Шевчук, Деревльов і так далі.

Опісля гри прямо же на полі стадіону «СКА» відбулося нагородження, де з рук керівників федерації футболу Львівщини було вручено кубок та золоті медалі переможцям, а також срібні медалі переможеним.

Запам’яталося на грі також масове виконання державного гімну від вболівальників, фото на згадку із патріотичним прапором від Соснівки та ті ж петарди.

На мить мені здалося що я не на матчі Кубка Львівщини, а десь в Серії «А», де грають між собою Мілан та Лаціо.

Тепер головною інтригою футболу Львівщини є те, а хто ж таки стане цьогорічним чемпіоном?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*