Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео)

Енергія 2:2 Кардинал-Рівне

У 4-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал-Рівне.

Гра видалася дуже бойовою і завершилася внічию 2-2.

У зв’язку із тим, що у місті Рівне ремонтують зал, поєдинок цього туру було перенесено до Львова. Відповідно, у другому колі команди вже зіграють на майданчику Кардинала.

Переходимо до огляду поєдинку. Так от, у порівнянні із минулою грою проти команди «Титан-Зоря», на цей раз Енергія розпочала дуже потужно. Команда, яку тренує Павленко будь-що хотіла забити швидкий гол і їй це вдалося.

Вже на 4-й хвилині чудову комбінацію своїх партнерів завершив Микола Грицина. Щоправда на цьому львівська команда зупинилася чим дозволила супернику почати створювати свої моменти.

Кілька разів після виходів сам-на-сам свою команду рятував кіпер Енергії – Кардаш, але на 11-й хвилині після удару Сондака і він був безсилим.

Саме за рахунку 1-1 і завершилася перша половина гри.

Друга 20-ти хвилинка була не менш цікавою. Гра проходила у форматі «атака на атаку» і чесно, навіть не було часу дивитися на табло.

Чудово грали голкіпери обидвох команд, було багато моментів і знову ж таки відбулося два голи.

Також читайте:   Футбол. Україна 3:3 Німеччина (відео)

На 32-й хвилині після серії рикошетів свою команду вперед вивів «енергетик» – Тарас Кузь. Публіка (до речі, зібралося на грі дуже багато глядачів), була в екстазі. Багато хто навіть вже повірив в перемогу, але іншої думки був гравець Кардиналу – Маринюк.

Він за 3 хвилини до завершення гри зумів таки зрівняти рахунок у матчі.

На цьому і розійшлися.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у матчі між львівською та рівненською командою нічию 2-2, а це означає, що команди додають до свого активу по 1 заліковому балу.

Таким чином, зараз Енергія та Кардинал із 7-ома очками і на далі посідають 3-4 місце в турнірній таблиці.

Лідирують же харківський Локомотив та луганський ЛТК, які за 4 тури ще не втратили жодного очка.

Наступний свій поєдинок наша команда зіграє аж 16 жовтня.

Чому така тривала пауза? Справа у тому, що наша національна збірна мала їхати на турнір в Бразилію, але в останню мить все зірвалося.

Повертаючись до гри 16 жовтня скажу, що зіграє львівська команда вдома проти кременчуцького Лукаса. Про початок цього поєдинку ми повідомимо дещо пізніше.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*