Футбол. 1/8 Кубку України. Динамо 1:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. 1/8 Кубку України. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Гусєв хоронить Карпати

Вчора весь футбольний Львів був зосереджений на поєдинку в Києві, де місцеве Динамо на своєму полі приймало наші львівські Карпати.

Це був поєдинок-відповідь 1/8 фіналу Кубка України. Нагадаю, хто не у першому матчі між цими командами у місті Лева була зафіксована мінімальна перемога Динамо із рахунком 1-0.

Єдиний гол тоді забив Теодорчик вже на початку зустрічі.

Звісно, що у вчорашній грі гравцям Карпат треба було будь-що бігти вперед і забивати. Але, як показала гра, «леви» приїхали у Київ як мінімум не програти і практично весь поєдинок провели на своїй половині поля.

Динамо ж перед своїми вболівальниками хотіло будь-що реабілітуватися за поразку у Лізі Європи від Ольборга.

Таки реабілітувалося, але належної гри гравці цієї команди не показали. Воробус дивився цю гру із колегами, то ми зійшлися на думці, що київська «машина» схоже зараз пішла на спад.

А чи не зашвидко? Якби там не було, час все розставить на свої місця.

Повертаючись до гри скажу, що у першому таймі глядачам на стадіоні НСК «Олімпійський» запам’ятався один епізод – бив Теодорчик, але кіпер Карпат – Мисак потягнув «шкіряного».

Основі ж події на полі, і відповідно, гол відбувся вже у другій 45-ти хвилинці. Спершу «вбивчий» штрафний мали Карпати.

Також читайте:   Футбол. Кубок Конфедерацій. Іспанців нагло принизили (відео)

Чи не єдина вилазка до воріт Шовковського завершилася порушенням правил у 20 метрах від воріт, битися взяв Ксьонз і так пробив, що м’яч ще довго шукали на трибунах.

Динамо відповіло небезпечною атакою, яка призвела до пенальті у ворота Карпат. Мисак збив Теодорчика, до м’яча підійшов Ярмоленко і пробив вище воріт.

Десь справедливість таки є на світі, адже «точка», як на мене, була незаконною.

До речі, під час назначення пенальті стався цікавий епізод із Голодюком. Олег почав активно штовхати суддю поєдинку і здається мені ФФУ цей епізод так просто не залишить.

Прикро буде «зелено-білим» втратити на тривалий час свого лідера.

Здавалося після незабитого пенальті Карпати зможуть нав’язати таки щось киянам, але якби ж то. Грали вони далі від захисту і забити якщо і могли то гравці Динамо.

Це вони і зробили під кінець гри, коли Гусєв вдало реалізував вихід сам-на-сам із кіпером львівських Карпат.

Динамо перемагає і виходить в 1/4 фіналу Кубка України. Карпати ж знову чекають нового розіграшу Кубка з надією його таки після 1969 року привезти знову у місто Лева.

Колись це таки відбудеться? Головне не тішити себе ілюзіями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*