Футбол. Чемпіонат України. Динамо б’є Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Динамо б’є Шахтар (відео)

Динамо обігрує Шахтар

У 8-ому турі чемпіонату України з футболу на футбольних гурманів нашої держави очікував один із центральних поєдинків нашої першості – матч між Динамо та Шахтарем.

Цю гру називають по-різному: дербі, битва, ель класіко тощо.

Наш читач – Омелько Косопизд навіть перед грою мені написав, що в подібних матчах треба вдягатися у синьо-жовтий прапор, забувати за все на світі, вмикати телебачення або йти на стадіон і «глорити» за свою команду.

Не знаю чи так робить багато людей, але вчорашня гра на стадіоні НСК «Олімпійський» дійсно виправдала всі сподівання.

Команди були гідними одна одної. Так, моментів біля воріт обидвох команд було створено мінімум. Але, це все можна списати лише на принциповість гри.

Після гри тренерський штаб та гравці Шахтаря були сильно незадоволенні діями головного рефері гри – Юрія Можаровського з міста Львова.

На їх думку, вилучати Шевчука з поля за друге попередження було не варто.

Яка думка Воробуса по цьому питанню? Враховуючи принциповість гри, погодитися із Луческу таки можна. Все-таки, друге порушення В’ячеслава явно не тягнуло на жовту карточку.

Та, є друга сторона медалі. Ще у першому таймі з поля суддя міг вилучити Ілсіньо, а опісля ще й Адріано, який маючи у своєму активі жовту картку навмисне вдарив кіпера Динамо – Рибку.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Шахтар "розмазав" Динамо (відео)

Тому, слова «гірників» є неоднозначними.

Щодо гри, то вона розчарувала хіба що по кількості створених моментів. Динамо таки гол забило, відзначився Віда, але його я би відніс до розряду курйозних. Як там гравець Шахтаря – Адріано не вибив м’яч відомо лише йому.

Хто мене порадував так це київська команда. З приходом на пост головного – Сергія Реброва команда заграла по-іншому. Ви ж бачите що у склад поставили юного Бурду, відродився Кравець, заграв Велозу.

Команда на ходу і якщо так буде грати і надалі, то цілком можливо цього року може стати чемпіоном України.

Щодо Шахтаря, то команді бракує власного поля. Команда кожну гру грає на виїзді. Та і суперники схоже вже потрохи призвичаїлися до манери гри Луческу та команди.

Вболівальники. Приємно було бачити заповнений стадіон у Києві. Люди в Україні люблять футбол і таких от матчів як вчора хотілося би побачити набагато більше.

Шкода що погано зараз грає Металіст, Десь є надія на Дніпро, який хоч і мінімально, але перемагає своїх суперників і на даний час є лідером чемпіонату.

Попереду матчі збірної, чемпіонат же повернеться рівно за два тижні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*