Футбол. Ель Класико в Іспанії не розчарувало (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ель Класико в Іспанії не розчарувало (відео)

Роналду знову забиває

Воробус, як завжди, мав багато справ, тому не дивуйтеся, що блог починаю оновлювати лише сьогодні, 28 жовтня, коли маю хоч трохи часу.

Про що будемо говорити сьогодні?

Відповідаю, про супер дербі у чемпіонаті Іспанії що відбулося на минулих вихідних, вибори до парламенту, потепління що йде в Україну, а також якщо буде час про останнім часом мої улюблені велосипеди.

Тому, не гаю часу, а як то кажуть – поїхали…

Отже, в суботу в чемпіонаті Іспанії відбувся центральний матч усього першого кола в якому між собою зустрічалися мадридський Реал та каталонська Барселона.

Це свого роду ель класико, яке збирає переважно біля екранів телевізорів дуже багато людей. Як казав коментатор поєдинку під час тв-трансляції, цього разу гру дивилося більше як пів мільярда людей у цілому світі.

Погодьтеся, це варте поваги.

Саме ж ель класико було вже 228 в своїй історії. У них 91 раз перемагав Реал і 89 раз – Барселона. У решті ж поєдинків була зафіксована нічия.

До гри десь так і думав, що нічиї тут явно не буде. Більше схилявся що переможе Реал. Зараз ця команда як ніколи виглядає дуже сильно, плюс до гри «королі» відставили від свого суперника на 4 очки.

Також читайте:   У Винниках справжній футбольний бум

Не встигла розпочатися гра як Барселона взяла і забила. Це Неймар скористався незлагодженістю захисників Реалу і чудовим ударом в кут відкрив рахунок в зустрічі.

А далі розпочався відкритий футбол. Воробус настільки ним захопився що навіть і не побачив як завершився перший тайм. А в ньому чудові моменти забити мали як Реал, так і Барселона.

Зараз собі так думаю що якщо би «Барса» забила вдруге, то Реал би просто посипався, а так «королі» з пенальті (забив Роналду) швидко відігралися і пішли на відпочинок за нічийного рахунку 1-1.

Друга 45-ти хвилинка трохи розчарувала. Чому? Тому що на полі була лише одна команда – Реал, яка просто таки знищила свого суперника.

У вікових гравців Барселони не вистачало сил і вони просто не встигали за більш молодшими своїми опонентами.

Не дивно, що завдяки голам Пепе та Бензема – Реал досить таки швидко зробив рахунок 3-1 на свою користь.

А далі, як то кажуть, вже все йшло по маслу у королівського клубу. Барса хотіла, але не могла. Зробить це вже на своєму полі у другому колі? Будемо надіятися.

Такі поєдинки фанатам футболу дійсно потрібні.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у 228-ому в історії ель класико:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*