Футбол. Ліга Європи. Дніпро “без шансів” програє Карабаху (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро “без шансів” програє Карабаху (відео)

Дніпро програє

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі третього туру другого за престижністю європейського турніру під назвою – Ліга Європи.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до матчів за участю наших команд, а саме дніпропетровського Дніпра та київського Динамо.

Традиційно, блог Воробуса робить огляд всіх поєдинків в одній публікації, але цього разу зрадимо своїм традиціям.

Чому? Тому що так як зіграли наші команди вчора – це в жодні рамки не вкладається. Програти посереднім маловідомим командам і то «без шансів» – не кожен вміє.

Розпочнемо із дніпропетровського Дніпра.

Після приходу на пост головного тренера команди – Мирона Маркевич, який замінив іспанця Рамоса, як на мене, команда почала грати в більш захисний футбол.

Рамос більше був максималістом і хотів перемагати в кожному поєдинку. Від того і часто атакуючий футбол приносив нічиї, поразки і так далі.

Мирон же грає на результат. Якщо глянути на поєдинки у чемпіонаті України, то часто команда виграє з мінімальними рахунками. Але, при тому Дніпро знаходиться на 1-й сходинці в турнірній таблиці.

Щодо єврокубків, то тут взагалі все дуже плачевно. Все почалося ще із кваліфікації до Ліги Чемпіонів, де Дніпро без шансів програв датському Копенгагену.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Оболонь 1:1 Карпати (відео)

Програв, то програв, але гри то команда не показала. А як ми боролися за цю Лігу Чемпіонів?

Далі почалися змагання в Лізі Європи. І що ми маємо? За три гри в груповому етапі команда спромоглася на одну нічию із Сент-Етьєном. Решта поєдинків – домашні поразки.

Остання вчора від маловідомого Карабаха. Невже команда із такими фінансами може програвати азербайджанцям? Виходить що може.

Дніпро програло і програло по ділу. За цілу гру Маркевич і компанія не створили жодного моменту біля воріт своїх суперників.

Де був Калініч, Коноплянка, Селезньов, Ротань? І як це буває у футболі а згодом команда і взагалі пропустила.

Гравець Карабаху просто посміявся з наших захисників і вдало пробив у кут воріт, які захищав Бойко.

Після гри читав багато думок футболістів Дніпра, що у всьому винне поле в Києві. Якщо ви такі професіонали, то треба такі команди перемагати і на городі.

Ну, що вже поробиш. В Дніпропетровську не можна грати. УЄФА переживає за безпеку гостей.

Що ми маємо на даний момент? А те, що в активі Дніпра 1 очко після 3 турів і примарні шанси вийти з групи.

Навіть три поспіль перемоги не дадуть 100 % гарантії на вихід у плей-офф.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*