Велосипедна доріжка на вулиці Зерновій - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Зерновій

Велосипедна доріжка на вулиці Зерновій

Сьогодні вашому автору вкотре довелося погуляти нашим чудовим містом Львовом. Побачив я знову досить таки багато цікавих речей і в найближчих публікаціях буду за них розповідати.

Єдина перепона для Воробуса – це час, адже не завжди у мене він є. Тому, поки він є, не гаймо часу і, як то кажуть, поїхали…

Отже, сьогодні Воробус прогулювався таким районом нашого міста як вулиця Чорновола, краківський ринок і так далі.

Виявляється новинок там теж є багацько. Одна із них – це велосипедна доріжка на вулиці Зерновій.

Навіть не знав що її там зробили, скільки разів там ходив. Тому, ця публікація буде присвячена проекту «Велосипеди», який досить таки нещодавно стартував на нашому ресурсі.

Отже, велосипедна доріжка на вулиці Зерновій розпочинається неподалік готелю «Львів», а саме на перехресті вулиць Чорновола-Зернова.

Побачив я її спонтанно коли переходив дорогу, там ще спеціальним червоним кольором позначено що окрім людей можуть дорогу переїздити і любителі велосипедів.

Вулиця Зернова невеличка, тому і, відповідно, велосипедна доріжка теж не велика. Вона достатньо широка і велосипедисту не треба кричати на весь голос щоб люди з неї зійшли.

Правда бачив, що в людей все рівно є відраза до подібного проекту. Вони і надалі ходять там де не треба.

Також читайте:   Погляд на транспорт у Львові або як він дістав Воробуса

Ну от скажіть мені, для чого треба йти по велосипедній дорозі якщо тротуар достатньо таки широкий? Ні, треба заважати людям, що хочуть користуватися екологічно чистим транспортом.

Простягається велосипедна доріжка до вулиці Куліша де якраз триває ремонт вулиці. Там, як помітно, збоку теж роблять велосипедну доріжку і все виглядає так, що саме доріжка на вулиці Зерновій буде з’єднувати велосипедну доріжку на вулиці Куліша.

Якщо поставити традиційну оцінку від Воробуса, то велосипедній доріжці на вулиці Зерновій я би дав так балів з шість. Чому не десять?

Все просто, зараз поясню свою позицію.

Сама велосипедна доріжка мені подобається тим що вона простора. Не подобається же тим, що вона зроблена якось дивно. Ну, от їде людина з центру на велосипеді, та їй щоб виїхати на ту ж Зернову треба об’їхати дуже небезпечне перехрестя.

Та вона собі далі поїде по Чорновола, а ні ж буде звертати Бог знає куди.

Проект «Велосипеди» продовжується і в найближчих публікаціях можливо вдасться знову ж таки поспілкуватися із кимось з велосипедистів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Велосипедна доріжка на вулиці Куліша

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*