Футбол. Карпати знову програють, на цей раз в диму Шахтарю (відео) - Блог про Львів

Футбол. Карпати знову програють, на цей раз в диму Шахтарю (відео)

Карпати 0-2 Шахтар

Вчора у Львові був великий футбол.

Безперечно, коли на матч із нашими Карпатами приїздить діючий чемпіон країни – донецький Шахтар, це завжди викликає неабиякий інтерес у нашому місті.

ФК Карпати перед грою зробив своїм вболівальникам дуже цікавий подарунок, а саме знизив ціни на квитки. На тижні перепустки можна було купити всього лише за 10-ть гривень.

Десь у підсвідомості думав, що це зацікавить глядача і стадіон в цей холодний вечір п’ятниці буде заповнений хоча б на половину. Але, як виявиться потім, це були всього лише ілюзії адже на грі із Шахтарем було від сили 6 тисяч людей.

А це і не дивно, команда зараз показує не той рівень футболу якого очікують від неї фанати. Від того і люд на футбол не ходить.

Здивували мене перед футболом кілька організаційних моментів. Ну, по-перше, при вході на стадіон «Україна» людей взагалі ніхто не перевіряв.

Чому я не здивувався що на матчі було присутньо стільки піротехнічних засобів. Там не те що можна їх було пронести, а як сказав мій колега треба було брати пару пляшок горілки і мангал з собою настільки інертними були правоохоронні органи.

По-друге, футбольний клуб Карпати вирішив згадати воїнів АТО надягнувши відповідні футболки, які в ці хвилини ведуть боротьбу за територіальну цілісність нашої країни.

Також читайте:   Весна, коти, футбол!!!

Таку ініціативу не підтримало керівництво ФК Шахтар. І чому ця команда потім каже що до неї негативно відносяться у нашому місті багато людей?

Початок матчу був просто шокуючим для нашої команди. Вже до 22-ої хвилини Карпати пропустили два голи від «гірників». Голами відзначилися: Алекс Тейшейра та Луіс Адріано.

Після цього гри як такої не було. Наша команда виглядала дуже слабо, особливо це стосується атакувальних дій. При всій повазі до нападників Сергійчика та Пучковського вони на прем’єр-лігу не дотягують.

Глядачі на триубанх не те що думали про гол, а просили команду створити хоча б щось небезпечне.

Не дивно, що з часом вся увага людей перемістилася із футбольного поля на трибуни. А там, до слова, піротехнічне шоу вирішили зробити фанати нашої команди. Протягом тривалого періоду часу вони стріляли. Арбітру зустрічі навіть кілька разів доводилося зупиняти гру.

Чесно думав її не дограють. Але, вольове рішення арбітра таки дозволило це зробити.

Фінальний свисток викликав шквал негативних емоцій з боку вболівальників Карпат. Вони хочуть щоб команда гідно грала із одним із лідерів чемпіонату, а не відбувала номер.

Якщо так глянути, то боротьби як такої і не було. Шахтар переміг дуже легко.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*