Футбол. Ліга Європи. Огляд поєдинків за участю українських команд (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Огляд поєдинків за участю українських команд (відео)

Шедевральний гол Кобіна

Черговий день наступив, а це означає, що вже незабаром принаймні на два дні люд буде вільний від роботи. Попереду вихідні на яких можна буде як слід відпочити.

Принаймні погода цьому має сприяти адже синоптики обіцяють знову ж таки тепло.

Про вихідні поговоримо згодом, а поки що про футбол адже вчора в Європі був великий футбольний день. Проходили матчі 4-ого туру групового етапу турніру під назвою – Ліга Європи.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до матчів за участю наших команд. Тому, у сьогоднішній публікації ми зробимо такий собі коротенький огляд цих матчів.

Розпочнемо із гри київського Динамо.

Так от, підопічні Сергія Реброва на своєму полі приймали гостей із Данії – команду Ольборг. Після поразки у минулому турі від цієї команди весь Київ та й вся Україна прагнула реваншу.

На перших порах зробити це не вдавалося, адже гості вдало застосовували пресинг і десь у підсвідомості навіть подумалося, що гра може завершитися нульовою нічиєю а то і взагалі нашою поразкою.

Але, після перерви Динамо дійсно заграло на повну силу. Момент за моментом виникав біля воріт гостей і якби не їхній кіпер, то здається мені розгрому їм було би не уникнути.

А потім ледь не стався ключовий епізод гри. 68-а хвилина – за фол останньої надії з поля вилучають захисника Динамо – Драговича.

Також читайте:   Оболонь 1:3 Карпати (Відео)

Здається все, «приїхали». Та не тут то було. Київська команда навпаки заграла ще активніше і, увага, в меншості двічі забила. Відзначилися Віда та нестаріючий Олег Гусєв.

2-0 за Динамо і команда виходить на перше місце в турнірній таблиці.

Дніпро.

У матчі із Карабахом Маркевичу та компанії треба було будь що перемагати.

По-перше, для того щоб хоч якось реабілітуватися перед своїми вболівальниками за поразку вдома. По-друге, щоб зберегти шанси на вихід із групи.

Дніпро таки перемогло азербайджанську команду, але зробило це з великими потугами. У нас відзначився двома голами Калініч.

2-1 за українською командою і тепер у 2 матчах що залишилися треба брати очки в поєдинках з Інтером та Сент-Етьєном.

Металіст.

Команда Рахаєва гостювала на виїзді у польської Легії. Вже перед цією грою було відомо, що в української команди практично нема шансів на вихід із групи. Тим не менше, Металіст вчора бився і чесно скажу не заслуговував на поразку.

Моменти були, гол Кобіна – це просто фантастика, але в захисті зіграли погано.

У підсумку поразка 1-2 і тепер Ліга Європи для Металіста – це такий собі «туристичний» турнір.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*