Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на камені не залишає від Привату (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на камені не залишає від Привату (відео)

Кузь забиває

Якимось неоднозначним виходить цей чемпіонат України з футзалу. Що я маю на увазі? Вже багато говорилося за те, що треба складати календар матчів таким чином щоб команди не сиділи по місяцю без ігрової практики.

На жаль, подібного зробити не вдається. Ось і знову після того як команди зіграли ще 16 жовтня пауза у чемпіонаті затяглася аж до 2 листопада, коли матчі чемпіонату відновилися.

На львівську Енергію в цьому турі очікував виїзд до новачка цьогорічного чемпіонату – команди Приват із Кривого Рогу.

Ще під час міжсезонного турніру під назвою – Кубок Львівщини-2014 бачив цю команду в дії і зразу зрозумів, що вона буде аутсайдером чемпіонату.

Як виявиться згодом, мої прогнози підтвердилися. З труднощами команда ще якось забиває, а от пропускає у свої воротар повну торбу.

Не виключенням став поєдинок і проти Енергії. Десь думав що господарі майданчика дадуть бій нашій команді, але помилився.

Ще в першому таймі львівська команда відвантажила у воротар криворізької команди чотири голи. Відзначилися – двічі Кордоба, Кузь та Павленко.

Мабуть, найкрасивішими голами були голи Кордоби. Роман після приїзду зі збірної буквально таки стріляв із гармати.

А що господарі? А вони забили один гол престижу, але тим не менше виглядали дуже слабо.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ЗВО: два учасники “Фіналу чотирьох” минулого сезону здобули перемоги

У другій 20-ти хвилинці картина на майданчику не змінилася. Енергія і надалі забивала, а Приват витягував голи із своєї сітки.

Як наслідок, в складі «енергетиків» відзначилися ще: Михайло Грицина, двічі Федюк та Тарас Кузь.

Під кінець гри Енергія правда нафолила, але із 3-ох спроб Приват забив лише один раз і то на добиванні.

Енергетики перемагають і виходять на чисте третє місце в турнірній таблиці. Це сталося після того як рівненський Кардинал на своєму паркеті поступився Спортлідеру.

До речі, в цьому турі сталася і міні-сенсація. Перед чемпіонатом та й під час нього багато говорилося про те, що харківський Локомотив із своїми зірками складі не обіграє ніхто.

Іншої думки була команда із Луганська – ЛТК. Ковальчик і компанія сьогодні каменя на камені не залишили від свого опонента і зуміли обіграти «Локо» на його паркеті 3-0.

Саме ЛТК і став одноосібним лідером чемпіонату.

Наступний, 7-й тур чемпіонату відбудеться у суботу – 8 листопада. Центральним поєдинком туру буде гра у Львові між нашою Енергією та Локомотивом.

Можна не сумніватися, гра буде дуже і дуже цікавою.

Фото: energia.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*