Футзал. Чемпіонат України. СумДу 2:3 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. СумДу 2:3 Енергія (відео)

До нових перемог!!!

У 10-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала грати на виїзд до одного із аутсайдерів чемпіонату – команди СумДУ в складі якої грають переважно студенти місцевого університету.

За весь час поки вони грають в екстра-лізі сумчани набрали лише два пункти і в грі з «енергетиками» всерйоз розраховували на поповнення свого очкового багажу.

На жаль, через технічні проблеми перший тайм вашому автору переглянути не вдалося за час якого господарі зусиллями Мороза зуміли відкрити рахунок в зустрічі. Але, Енергія досить таки швидко відігралася.

Знову забив Багряк, який з кожним поєдинком все більше та більше додає в грі. А під кінець першого тайму львівська команда і взагалі вийшла вперед.

Граючий тренер нашої команди Павленко вирішив випустити 5-ого польового гравця і це досить таки швидко дало свої плоди. Відзначився – Тарас Кузь.

Другу 20-ти хвилину вже довелося переглянути за допомогою інтернет-трансляції, тому вражень залишилося більше.

Ну, по-перше, що можна сказати? Гравці команди СумДУ зробили висновки із минулого поєдинку у Львові і тепер вже так не неслися стрімголов вперед.

По-друге, сама Енергія щось сьогодні грала якось непереконливо. Чи то вони грали в зберігаючому режимі, чим паузи в чемпіонаті даються взнаки? Але, якщо чесно, по грі львівська команда сьогодні відскочила.

Також читайте:   Турнір на підтримку воїнів Національної гвардії України. Результати жеребкування

Не можна доводити гру до такого моменту, коли господарі за 3 хвилини до завершення гри випускають 5-ого польового і тиснуть. Так, виходило в гравців із Сум мало що попереду, але тим не менше.

Щодо голів, то на початку другої 20-ти хвилинки знову ж таки Віталій Багряк був першим на добиванні і таким чином наш гравець оформив дубль у цьому поєдинку.

Господарі поля зуміли один гол відкривати у середині другого тайму, коли після виходу сам-на-сам із кіпером Енергії – Пітулею відзначився Мисловський.

Цікавий факт, що до голу наш воротар в аналогічних моментах двічі рятував свою команду від неминучих голів. Виходить проблеми в захисті в нас таки є.

Але, якби там не було, сьогодні Енергія виграє і здобуває чергові три очки, які дозволили нашій команді вийти на 2-е місце в турнірній таблиці.

Щоправда, наші конкуренти за другу сходинку – Локомотив та Спортлідер свої поєдинки проведуть вже завтра.

А наступний свій поєдинок Енергія зіграє вже 19 грудня. Суперник – команда ЛТК, яка несподівано для всіх є зараз лідером чемпіонату.

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:0 ЛТК

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*