Футзал. Чемпіонат України. Титан-Зоря 6:4 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Титан-Зоря 6:4 Енергія (відео)

Титан-Зоря 6:4 Енергія

У 12-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з містечка Покровське – Титан-Зоря.

На жаль, гра завершилася поразкою нашої команди із рахунком 4-6.

Але, про все по-порядку.

Отже, після переможного домашнього поєдинку в якому «енергетики» були сильнішими за ЛТК, львівська Енергія їхала в гості на Дніпропетровщину із однією метою – перемогти і тим самим не відставати від лідерів чемпіонату, а ними є згадуваний вище ЛТК та харківський Локомотив.

Як покаже згодом гра, добре налаштуватися на гру наша команда так і не зуміла. Можливо взнаки далося і те, що команда прибула на гру фактично із коліс потяга.

Проте, жодна причина відповідальності за результат не знімає.

Десь можливо ще й команду розслабив швидкий гол «енергетика» – Багряка, який на 7-й хвилині після чудово пасу від Федюка відкрив рахунок в зустрічі.

А далі за справу взялися господарі полі. Вони до 29-ї хвилини забили у ворота нашої команди 4 голи без відповіді. А при такій форі відігратися згодом ой як складно.

Головний тренер Енергії – Павленко пробував якось змінити рахунок у зустрічі на свою користь, випускав п’ятого польового гравця, але це явно був не наш день.

Також читайте:   «Галицька здоба» перемогла «Lex-VSK-СумБуд» у першому матчі чвертьфіналу Другої ліги України

І при воротарі-ганялі ми також отримали гол у свої ворота.

Мабуть, єдиною втіхою для нашої команди стало те, що вдалося хоч трохи скоротити рахунок в зустрічі та уникнути розгрому.

Голи в Енергії забивали – Кузь, Струк та граючий тренер команди – Максим Павленко.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу команди Титан-Зоря із рахунком 6-4, а це означає, що саме ця команда набирає 3 очки і тим самим наздоганяє в турнірній таблиці Ураган, який також має 17-ть залікових очок.

Львівська ж команда із 24-ма пунктами завершує 2014 рік на третій сходинці в турнірній таблиці.

Наступний поєдинок чемпіонату наша команда проведе аж 24 січня, коли поїде в гості до рівненського Кардиналу. Ця гра мала відбутися у Львові, але через те, що восени в Рівне стелили новий паркет відбулися зміни.

Плюс 16-18 січня будуть відбуватися матчі 1/8 фіналу Кубка України. Енергія зіграє свій поєдинок на виїзді із хмельницьким Спортлідером де перемогти буде вкрай як важко.

А вже на початку року 2 товариські поєдинки зіграє і наша національна збірна. Суперник – Іспанія. Можна не сумніватися, спаринг із однією з найсильніших команд світу піде нам на користь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*