У парку культури незабаром відкриють Зимовий парк - Блог про Львів

У парку культури незабаром відкриють Зимовий парк

Зимовий парк

Черговий робочий день завершується, а отже настав час коротенько підвести його підсумки.

Отже, як і вчора, сьогодні надворі було знову тепло, дощ правда падав невеличкий, але все рівно погода нас дивує. Я щось вже і не пригадую, коли востаннє в грудні місяці було так тепло і падали такі проливні дощі.

А вони таки падають і щастя від Бога, що температура повітря на вулиці тримається плюсовою. В іншому випадку все би замерзло і було би багато аварій на дорогах. Та і зрештою людям було би ходити дуже важко.

Нікому ж не хочеться падати і ламати кінцівки.

Але, не це є головною темою чергової публікації. Справа у тому, що на свято Миколая у парку культури імені Богдана Хмельницького мала відбутися грандіозна подія на яку ваш автор планував завітати.

Таки завітав, але був розчарований від побаченого. Протягом декількох тижнів в ЗМІ активно анонсувалося відкриття першого зимового парку у Львові.

За словами організаторів, саме сюди люд мав прийти і забути на декілька миттєвостей про свої буденні проблеми і: покататися на санчатах, лижах, сноуборді, сноутюбах, пограти у сніжки, зліпити сніговика та поласувати смачненьким на ярмарку що одночасно із відкриттям парку мав відкритися.

Також читайте:   Як Воробус їздив на Сплав. Частина перша

Відкриття парку так і не відбулося, а все тому, що природа зіграла із організаторами злий жарт.

Сьогодні зранку, 24 грудня ваш автор дивився на веб-камери курорту Буковель. Так от, в Карпатах, де активно використовують таку технологію як настрілювання штучного снігу за допомогою гармат, також виникли проблеми.

Температура повітря різко піднялася, а пушки працюють лише при мінусовій температурі. Від того і з’явилися де-не-де плями, які треба об’їздити.

Слава Богу, що на вихідних очікується похолодання і снігопади. А то Новий рік без снігу, що кохання без жінки. 🙂

Повертаючись до теми зимового парку у Львові скажу, що він функціонуватиме за тією ж технологією. Сніг ж десь треба брати. Не будемо ж вчитися на асфальті?

За словами організаторів, відкриття парку відбудеться тоді, коли буде тривалий час мінусова температура.

Цікаво правда які ціни будуть тут на катання і на решта послуг, але це вже тема однієї із наступних публікацій на блозі.

Можливо й буде вигідніше кататися тут чим їхати далеко в гори і витрачати шалені гроші.

Як то кажуть, далі буде… Лише час все розставить на свої місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*