Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Овен, Телець, Близнюки) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Сьогодні надворі 25 грудня, четвер, а це означає, що блог Воробуса розпочинає черговий цикл публікацій, які будуть з’являтися кожного дня.

Тема цих публікацій – Зодіакальний гороскоп на 2015 рік для всіх знаків зодіаку.

Автор блогу вкотре глянув у свого телескопа і про кожен знак зодіаку може розповісти, а саме що їх чекає у майбутньому році.

Розпочнемо із таких знаків зодіаку як: Овен, Телець та Близнюки.

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Майбутній рік для цього знаку зодіаку обіцяє бути дуже і дуже цікавим. На, традиційно, незалежного та самодостатнього Овна очікує перш за все шалене кохання яке він зустріне вже на початку року.

Овен так порине у світ кохання, що забуде про все на світі. А в кінці року на нього цілком можливо очікує весілля. Це стосується переважно тих людей, які вже давно зустрічалися.

Також на початку року очікується повернення старих забутих друзів. Це будуть переважно люди із школи, вищого навчального закладу тощо.

З фінансами в Овена також буде все добре. На нього очікує кар’єрний ріст, а також зміна роботи. Тому, можна зажити і на широку ногу.

Єдине що буде поганим у 2015 році для цього знаку зодіаку – це проблеми із здоров’ям. Щоб їх уникнути треба більше займатися спортом, їздити у різні подорожі і обов’язково побувати на морі.

Також читайте:   П'ять законів дурості

Йдемо далі. Телець (21.04 – 20.05).

Цей рік для Тельців стане таким собі перехідним. На відміну від 2014 року особливих змін в житті очікувати не варто. Телець повністю присвятить себе саморозвитку. На нього очікує багато подорожей, знайомств тощо.

До знайомств зірки радять придивитися, адже не факт, що самотні люди зможуть знайти свою половинку. Здоров’я зраджувати не буде, а сім’я допоможе вийти із депресії людям, які в ній перебували.

До негативу відніс би незаплановану вагітність ймовірність якої є велика, проблеми у сім’ї через коханців і в кінці року тривалу подорож.

Добре, коли ця людина не сімейна, а от якщо навпаки, то рідним прийдеться запастися терпінням.

Близнюки (21.05 – 21.06).

Настав час змін в житті Близнюка і він буде втілювати в життя свої плани у 2015 році. Рік для цього знаку зодіаку буде неоднозначним. З одного боку його очікують зміни, а з другого важко позбутися старого.

В житті з’являться нові люди, можливо прийдеться забути за старих друзів. Але, саме ці люди допоможуть досягнути небачених вершин.

З фінансами буде все добре, єдине з чим можуть виникнути проблеми, так це із здоров’ям. Близнюкам не варто захоплюватися розпиванням алкогольних напоїв.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 25.12.2014 пише:

    Какая фигня эти гороскопы – настоящий блевантин. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*