А тепер відлига… - Блог про Львів

А тепер відлига…

А тепер відлига

Повеселило вчора вашого автора наше улюблене українське радіо. Не знаю чому я його ще не вимкнув, але старий добрий «брехунець» у мене ще є і деколи його навіть слухаю.

Так от, вчора вкотре переконався, що «бздури», які там говорять в жодні рамки не вписуються.

Сидить такий Воробус на кухні, п’є чай, аж раптом львівське радіо починає говорити прогноз погоди. Далі просто процитую: «Сьогодні вночі (в ніч із 2 на 3 січня) очікується сніг, температура повітря знизиться до мінус 14».

Ого, подумав автор блогу, та невже?

Йду в кімнату, дивлюся на свій термометр, який близько 8 години вечора показує +1. Та не може такого бути щоб за кілька годин температура повітря так суттєво понизилася.

Мої прогнози таки збулися і вночі було 2 градуси морозу. Але, це не -14 про які говорило львівське радіо.

Ну, але що ми можемо зробити з цим радіо? Моя думка про нього вже давно сформувалася. Хоча, нехай собі там працює, менше людей без роботи будуть сидіти.

Ми ж поговоримо про погоду.

Пам’ятаєте як колись у відомій пісеньці співалося: «на першому плані літаки, а дівчата вже будуть потім». Так і зараз.

Не довго раділи люди морозяній погоді. Як тільки лише настав новий 2015 рік температура повітря суттєво піднялася догори і зараз стовпчики термометрів показують +4 градуси тепла.

Також читайте:   12 жовтня у Львові має падати сніг

А надворі то 3 січня 2015 року. Відповідно і весь сніг що був у місті Лева потрохи перетворюється на воду. Тому, якщо є можливість по менше гуляйте по вулиці, адже коли намочиш ноги – це вже грозить згодом простудою.

Наскільки довго протримається суха та тепла погода у Львові та його околицях.

Відповідаю, до Різдва. А от вже на головне року температура повітря таки знизиться до згадуваних вище 14 градусів із позначкою «мінус».

Триматиметься подібна погода недовго, а саме 7-9 січня. Після чого знову ж таки буде фактично плюсова температура повітря.

Щодо снігопадів, то вони якщо і падатимуть, то лише до Різдва. Щоправда їхня кількість буде не такою як колись у березні, що люди не знали що з тим снігом робити.

Тут буде все значно у менших кількостях. Єдиний день коли прогнозують синоптики снігопади стане день 10 січня.

Якою би погода не була, бажаю вам гарно провести ці тривалі вихідні, а також Різдвяні свята і з хорошим настроєм повернутися на роботу. Черговий рік таки розпочався і він має бути досить таки цікавим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*