Футбол. Національна збірна зіграє матчі з Тунісом та Люксембуром у Львові? - Блог про Львів

Футбол. Національна збірна зіграє матчі з Тунісом та Люксембуром у Львові?

Зимова Арена Львів

Вихідні наступили, а це означає, що можна як слід відпочити від трудових буднів. Погода на вулиці правда бажає бути значно кращою, але нічого вже не зробиш.

Такі реалії сьогодення.

Цей суботній день на блозі Воробуса буде присвячений виключно спортивним подіям. Чому так? Ну, по-перше, все йде до того що ваш покірний дебютує в складі нової команди, плюс чергову гру в чемпіонаті України зіграє львівська Енергія.

А зараз поки що про новину, яка вчора порадувала не одного вболівальника футболу Львівщини.

Вчора в будинку футболу в Києві відбулося чергове засідання ФФУ на якому було прийнято відставку вже екс-голови цієї організації – Конькова. Щось він вже чесно давно почав «напрягати» громадськість і його відставка прогнозувалася.

Ну, і по-друге, все йде до того, що Львів знову побачить на власні очі нашу національну команду.

Як відомо, 27 березня команда, яку тренує Михайло Фоменко зіграє свій черговий футбольний поєдинок в рамках відбору на чемпіонат Європи-2016 року на виїзді проти збірної Іспанії.

Ця гра відбудеться в місті Севілья, а вже опісля неї 31 березня тренерський штаб збірної планує зіграти товариський поєдинок вдома проти Тунісу.

Футбольне керівництво так подумало і вирішило що краще буде коли ця гра відбудеться на львівському стадіоні «Арена Львів».

Також читайте:   Враження від відвідин футбольного поєдинку Україна - Македонія

Тут і люд на футбол прийде і команда ще ніколи не програвала. Ба, навіть більше, за весь час лише одного разу збірна зіграла внічию. Було це у матчі з чехами.

Та, і це ще не все.

Якщо все буде добре, то у планах збірної зіграти матч відбору до чемпіонату Європи-2016 року зі збірною Люксембургу також на львівському стадіоні «Арена Львів».

За календарем гра має відбутися 14 червня 2015 року. Ну, але це ще все у планах.

Як можна віднестися до подібних новин? Ну, як на мене, це добре що за Львів пам’ятають. Збірній як ніколи потрібна підтримка вболівальників щоб здобути одне із двох місць у своїй групі, яке дасть змогу на пряму вийти на головний європейський форум 2016 року.

Нагадаю, що після 4-ох зіграних поєдинків збірна України перебуває із 9-ма пунктами на 3-у місці в турнірній таблиці.

Вище нас лише Іспанія в якої теж як і в нас – 9 очок та Словаччина в якої на даний момент 12 залікових очок.

Вболіваємо за наших!!!! І саме наша підтримка допоможе, сподіваюся, вийти на чемпіонат Європи 2016 року що пройде на полях Франції.

Фото: Софія Ткачук та Володимир Крупчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*