Футзал. Кубок України. “Княжий Ринок” залишає з нічим “СумДУ” - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. “Княжий Ринок” залишає з нічим “СумДУ”

Княжий Ринок

Давненько Воробус не писав нічого на тему футзалу. Але, усьому колись приходить кінець й вимушеній паузі, в даному випадку на тему футзалу, також прийшов свій час.

А до слова, вчора і сьогодні в Україні був великий футзальний день – проходили матчі 1/8 фіналу Кубка України.

Звісно, читачі блогу, зараз подумають, що я буду описувати чергову гру львівської Енергії, але це не так.

Про Енергію згодом, бо вона грала на виїзді із хмельницьким Спортлідером, а поки що поговоримо про гру ще однієї львівської команди.

Її назва – «Княжий Ринок» і виступає вона, до слова, у чемпіонаті області Львівщини та на аматорському рівні.

Суперник львів’янам дістався не дуже то і сильний, але таки з найвищого дивізіону і його назва – СумДУ. Грають тут переважно студенти місцевого університету.

Тому й не дивно що ця команда йде в чемпіонаті в низах турнірної таблиці.

Тим не менше, Воробус не пошкодував що сходив сьогодні на гру. У ній було все: і голи, і сейви кіперів, і розчарування, і навіть серія пенальті.

До гри десь собі так і думав, що команді «Княжий Ринок» під силу перемогти Суми. Але, як показала гра вдалося це зробити ой як важко.

Не буду кривити душею коли скажу, що протягом поєдинку кращими такими виглядали гості. Вони і забили першими (Бурдюг) і весь другий тайм вони грали краще.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. Фінал. Матч № 4. «Ураган» – «Продексім» – 5:2. «Ураган» – новий чемпіон України + ВІДЕО

Але, так буває у футзалі, що без фарту перемогти дуже важко.

Завдяки неймовірному бажанню львівської команди їй таки вдалося схилити шальки терезів на свою користь.

По ходу гри «Княжий ринок» програвав із рахунком 1-3. У безвиході головний тренер нашої команди випускає на поле п’ятого польового гравця і почалося.

Спочатку Сергій Шафранський, а потім Олег Чеботарьов зрівнюють рахунок в зустрічі і доводять публіку до екстазу.

Ще мить і стає відомо, що на глядачів очікує серія пенальті. А тут вже психологічно стійкішими виявилися саме наші футзалісти.

Героєм усієї гри став кіпер «княжого» – Нікіта Татарченко, який відбив два пенальті. Самі ж гравці львівської команди не хибили.

Таким чином саме команда зі Львова перемагає і виходить в 1/4 фіналу Кубка України. Звісно, що на цій стадії змагань вже слабких суперників точно не буде, але якщо будемо так і надалі грати, то не за горами і вихід у півфінал змагань.

Вболіваємо за наших.

P.S. До речі, вітання всім читачам нашого ресурсу і фанатам команди «Княжий Ринок» передавала жінка капітана львівської команди Григорія Гриншпуна – Вікторія.

Бачили б ви як вона із своєю дочкою несамовито підтримувала команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*