Велодоріжки у Львові: вулиця Чернівецька - Блог про Львів

Велодоріжки у Львові: вулиця Чернівецька

Велодоріжки у Львові: вулиця Чернівецька

Наприкінці минулого року блог Воробуса почав активно розвивати тему велосипедного транспорту у нашому місті.

На ресурсі з’являлися публікації в яких було описано велику кількість велосипедних доріжок у місті, а також тенденції розвитку цього транспорту в місті Лева.

У 2015 році проект «Велосипеди» і надалі буде активно розвиватися на нашому з вами ресурсі і чергова публікація чекає на вас вже зараз.

Нещодавно вашому автору довелося побувати на залізничному вокзалі у Львові. Окрім того, що там побачив пам’ятник пивовару, по дорозі на вокзал вдалося ще й зауважити нову велосипедну доріжку, яку намалювали в місті.

Вона досить таки невеличка і розташована на вулиці Чернівецькій.

Починається велосипедна доріжка від дороги, яка веде до приміського вокзалу і завершується фактично на тому ж таки залізничному вокзалі.

Особливістю цієї велосипедної доріжки є те, що вона на відміну від інших їй подібних розташована безпосередньо на тротуарі. Її межі викладені світлими цеглинками.

Тим не менше, ваш автор спочатку не зауважив новинки у нашому місті. Чому так? Відповідь проста – по ній ходить дуже багато людей.

Так, зараз надворі зима, на велосипедах їздити холоднувато. Тим не менше, якщо людина вихована, то вона дотримується елементарних правил і ходить по тротуару і аж ніяк не по велосипедній доріжці.

Також читайте:   Будівництво трамвайної колії на Сихові триває

На жаль, не всі люди такі.

Хоча, колись одна людина мені сказала наступне, цитую: «У місті Львові ці велосипедні доріжки роблять аби як. Щоб втілити доріжку в життя, перш за все треба все добре обдумати».

І справді, на вулиці Чернівецькій велосипедна доріжка якось трохи не так розташована. По-перше, коли тут є велика кількість людей, то само собою що проїхати буде дуже важко.

А коли на вокзалі багато людей? Правильно, на вихідних, коли студенти повертаються додому, лижники та сноубордисти їдуть в гори і так далі. Влітку ж туристи масово тягнуться в гори підкоряти все нові та нові вершини.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то велосипедній доріжці на вулиці Чернівецькій я би поставив балів так зо 7 із 12-ти.

Все-таки, є дуже багато запитань до неї. Так само десь як і до велосипедної доріжки на вулиці Городоцькій.

Там, нагадую, вулиця і так вузька, а там ще і впаяли доріжку для велосипедистів.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*