Футбол. Ліга Європи. Динамо програє, Дніпро перемагає (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Динамо програє, Дніпро перемагає (відео)

Динамо програє, Дніпро перемагає

Черговий день наступив, на цей раз взяла естафету в свої руки – п’ятниця-13, а це означає, що сьогодні як не як а таки можуть траплятися казуси.

Хоча, якщо чесно, Воробус в це дуже мало вірить. Я краще буду виконувати свою роботу, а саме радувати людей цікавими публікаціями.

Звісно, що розпочнемо з футболу адже вчора наші два клуби проводили поєдинки в такому турнірі як Ліга Європи.

Зіграли вони по-різному.

Київське Динамо поїхало грати в гості до англійського Евертона. Перед грою фани «біло-синіх» тішилися тим, що зможе грати лідер колективу – Ярмоленко. І навіть більше, букмекери одразу ж після цієї новини збільшили шанси на перемогу української команди.

Але, як покаже згодом гра, ні Ярмоленко, ні Мбокані, ні навіть Шовковський не зможуть допомогти Динамо відстояти на газоні міста Ліверпуль хоча би нічию.

Розпочалося все для «динамівців» краще не придумаєш. Вже на 14-й хвилині після розіграшу кутового відзначається – Олег Гусєв.

Київська команда настільки легко розпоряджалася з м’ячем, що подумалося вже у першому поєдинку може бути вирішена доля двобою.

Проте, як це часто трапляється з нашими командами, настає момент коли колектив просто зупиняється.

От і вчора, після 35-ої хвилини гравці Динамо зупинилися. Чи то їм так поле заважало грати, чи то фізично всі втомилися. Але, Евертон їх просто таки переграв по всіх статтях.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:1 Арсенал (відео)

Завдячувати ще треба кіперу киян – САШО, що багато разів рятував команду від неминучих голів.

Та, незважаючи навіть на це, двічі Динамо таки пропустило. Спершу після контратаки дальнім ударом в кут відзначився – Нейсміт, а під кінець зустрічі Лукаку вдало реалізував пенальті.

Поразка 1-2, яка залишила дуже багато запитань після цієї гри.

На відміну від команди Реброва, зумів вчора порадувати Маркевич і його Дніпро.

Українській команді протистояв нідерландський Аякс, який приїхав до столиці явно не програвати. Він таки поступився – в складі нашої команди відзначився Зозуля, але тепер виїзний поєдинок в Амстердамі буде дуже і дуже важким.

Тут справа навіть не у тому, що господарі поля будуть грати там куди потужніше, а в кадрових втратах команди.

Як можна знаючи що в тебе вже є в активі жовті картки так часто фолити? У підсумку, суддя поєдинку відправив відпочивати на одну гру Федецького, Зозулю і Ротаня.

І якщо нападника ще є ким замінити, то із захисником та опорником будуть великі проблеми у матчі-відповіді.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*