Футзал. Фінал АФЛУ. “Надія” Хорів срібний призер всеукраїнських змагань - Блог про Львів

Футзал. Фінал АФЛУ. “Надія” Хорів срібний призер всеукраїнських змагань

Фінал АФЛУ

І знову тема футзалу на блозі Воробуса. Знаю, можливо ваш автор трохи зловживає публікаціями на цю тему, але цієї події ми явно не могли оминути.

Справа у тому, що саме вчора у місті Запоріжжя завершилися змагання фіналу Аматорської футзальної ліги України, які цьогоріч викликали неабиякий ажіотаж серед поціновувачів гри «5 на 5».

За відсутності на змаганнях команди «Княжий Ринок» Ігор Воробус вболівав за дві команди, які нам близькі по духу, а саме івано-франківський колектив – «Епіцентр-10» і волинська команда «Надія».

Краще на турнірі себе проявили якраз волиняни, які змогли дістатися якраз до фіналу.

Ваш автор уважно переглядав фінальний поєдинок між командою «Надія» та дніпропетровським колективом «Ювіко», а все завдяки тому що сайті аматорського футзалу України велися протягом усього турніру прямі онлайн-трансляції.

Повертаючись до вирішального поєдинку скажу, що гра виправдала усі сподівання. Шкода лише, що «Надія» в якій грає дуже багато виконавців зі Львова програла, але такий вже спорт. Програти хтось таки має.

Перед грою знову ж таки багато читав думок фахівців, то ті, навіть незважаючи на те, що волинська команда пробилася до фіналу чим всіх здивувала, таки віддавали перевагу у фіналі саме дніпропетровській команді.

Переконання було таке, що в цій команді зібрані більш досвідченіші гравці, які пограли в тій же команді «Титан-Зоря».

Також читайте:   Львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" програє чемпіонство харківському "Локомотиву"

Особисто я знав лише Маржановського, але то таке.

Розпочали фінальну гру таки краще гравці команди «Ювіко». Вони раз за разом турбували кіпера команди із селища Хорів і були дуже близькими до забитого голу.

Проте, «Надії» вдалося вистояти завдяки злагодженій грі в обороні. Помітно було, що Радько і компанія теж мають ще порох у порохівницях.

Показовим моментом був вихід в кінці першого тайму п’ятого польового гравця в складі хорівчан. А все тому, що треба було потримати м’яч і збити атакувальний штурм «Ювіко».

Це вдалося зробити, але не більше, тому що на початку другої 20-ти хвилинки «Надія» дуже швидко пропустила від Шабанова.

І почалося….

Хорів починає грати із 5-им польовим гравцем і відіграється швидко. Гравці «Ювіко» знову атакують великими силами і забивають вдруге, але «Надія» завдяки п’ятому польовому гравцю знову відіграється.

Ключовим моментом гри стає неоднозначний штрафний, який назначив рефері матчу неподалік штрафної волинян наприкінці гри. Після нього дніпропетровці забили, а сил і часу щоб відігратися в команди «Надія» вже не залишилося.

Таким чином, саме команда із міста Дніпропетровська – «Ювіко» стає тріумфатором цьогорічного аматорського турніру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*