Футбол. Товариська гра. Україна 1:1 Латвія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Товариська гра. Україна 1:1 Латвія (відео)

Україна 1:1 Латвія

Давно казав, що ці «глухі» товариські поєдинки нікому в житті непотрібні. Вкотре ця теза підтвердилася вчора, коли свій контрольний поєдинок у місті Львові проводила національна футбольна збірна України.

Нашим суперником виступила скромна збірна Латвії, яка зірок з неба не хватає. Тому і не дивно, що біля готелю «Леополіс» в якому проживали латиші охочих взяти автографи практично не було.

Та, менше з тим. Стадіон «Арена Львів» також аншлагу не зібрав. Так, зараз можна багато говорити про те, що була погана погода, падав дощ, але як на мене – це всього лише «відмазування».

Якби до міста Лева приїхав достойний суперник, то і людей на грі було би не 18-ть тисяч, а значно більше.

На тій же Баварії ж були люди і тепліше явно не було.

До самої гри.

Після того, як у відбірковому поєдинку до чемпіонату Європи-2016 Україна на виїзді поступилася іспанцям було помітно, що у гравців нашої команди особливої мотивації в грі з латишами явно не було.

Так, гнали команду вперед галасливі трибуни, але не більше. Старався Ярмоленко, Тимощук, Федецький, але не більше. Кравець взагалі не знаю навіщо виходив на поле?

Моя думка така, що подібного роду поєдинки взагалі непотрібні або ж проводити їх треба в інший час.

Також читайте:   Футбол. Іллічівець 2:3 Карпати

При всій повазі до збірної Латвії таку команду Україна мала перемагати і то з великим рахунком. Натомість що ми отримали?

Нічию, яка хіба що розчарувала глядачів, які в дуже холодний дощовий вечір таки прийшли на стадіон.

По голах.

Український гол відбувся всередині першого тайму, коли після прострілу Гусєва відзначився один із кращих в складі синьо-жовтих – Ярмоленко.

Взагалі скажу, що пора би вже Андрію шукати команду закордоном. Рости то є куди, але в Україні навряд чи це вдасться зробити.

Гол Латвії взагалі вийшов курйозним. Такі моменти захисники із закритими очима відпрацьовують навіть у школі.

Банальна передача з кутового і ніким неприкритий гравець команди гостей без проблем переправляє «шкіряного» у сітку воріт, які захищав Бойко.

До речі, про воротаря. Недаремно казав мені колега з яким дивився футбол, що з його ростом Денис таки мав йти на перехоплення цього м’яча.

Та, вже зараз нічого не поробиш.

1-1 і ми чекаємо тепер 14 червня, бо саме в цей день українська футбольна дружина має проводити свій черговий поєдинок відбору на Євро-2016 проти Люксембургу й знову ця гра буде відбуватися на стадіоні у місті Львові.

Права на помилку в нас вже нема.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*