Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Чорноморець (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Чорноморець (відео)

Карпати 2:0 Чорноморець

У 23-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали, традиційно, не зручний для себе одеський Чорноморець.

Хоча, якщо так не кривити душею, то «моряки» зараз вже не ті що були. Все у футболі вирішують гроші і як тільки їх не стало провідні гравці та тренер, які привезли в Одесу Лігу Європи одразу ж розбіглися по клубах.

А зараз Чорноморець лише інколи нагадує своєю грою себе колишнього.

От і у поєдинку з Карпатами, що перебували до цієї гри на останньому місці в турнірній таблиці команда, яку зараз тренує Олександр Бабич нічого не показала.

Навіть більше, за всю гру гості завдали лише один удар в площину воріт і то він відбувся наприкінці гри, коли м’яч після рикошету влучив у стійку воріт Карпат.

Щодо господарів поля, то вони протягом цілого поєдинку володіли територіальною перевагою. Досить часто після ударів гравців «шкіряний» влучав в стійки та поперечини воріт.

І таки зусилля карпатівців таки були втілені в два голи.

Спершу після подачі з кутового відзначився – Костевич, а під кінець зустрічі жахливої помилки допустився кіпер «чорноморки» – Юрій Мартищук, який не зумів влучити по м’ячу.

Також читайте:   Лагідна українізація або чому Шевченко знову заслуговує на повагу...

Цим подарунком вдало скористався Страшкевич, якому залишалося лише направити м’яча у пусті ворота команди гостей.

На цьому все. Щоправда запам’яталися ще своїми діями фани «зелено-білих», які знову ж таки влаштували театралізоване дійство на стадіоні «Україна».

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну перемогу львівської команди, яка дозволяє випередити в турнірній таблиці маріупольський Іллічівець на 2 пункти.

Що далі? А далі на «зелено-білих» очікують матчі «Ліги Чемпіонів» із такими командами як: Зоря, Динамо та Шахтар.

Можна не сумніватися, що здобути «вікторії» в цих іграх буде вкрай важко. А от в їхнього основного конкурента на виліт – команди Іллічівець календар куди легший.

От і думай як тепер грати. Хоча, не виключено, що і всі колективи залишаться в еліті українського футболу.

Час покаже…

Я ж поки що скажу, що наступний, 24-й тур чемпіонату запланований на 15-17 травня. Зокрема, Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 16 травня на виїзді проти Зорі. Ця гра відбудеться в Запоріжжі й розпочнеться о 19 годині 30 хвилин.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Карпатами та Чорноморцем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*