Футбол. Ліга Європи. Дніпро – Наполі. Час настав - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро – Наполі. Час настав

Дніпро - Наполі. Час настав

Цей день 14 травня настав. Здається нічого надзвичайного в ньому нема, але це лише так здається.

А все тому, що сьогодні свій півфінальний поєдинок-відповідь у рамках футбольного турніру під назвою – Ліга Європи буде проводити український клуб – Дніпро.

Команда, яку тренує львівський спеціаліст – Мирон Маркевич на полі в Києві буде приймати гостей з Італії – команду Наполі.

Одразу ж після жеребкування багато хто із спеціалістів називав команду з Дніпропетровська аутсайдером цієї стадії змагань. Мол, будь-хто із команд хотів у суперники саме нашу команду.

Та, як показав перший поєдинок в Італії, це були лише здогадки. Клуб з України показав усьому світу що з ними треба рахуватися і цілком ймовірно, що Дніпро ще й зможе повторити успіх донецького Шахтаря, який рівно 6 років тому привіз до нашої країни трофей – Кубок УЄФА.

Чого слід очікувати від сьогоднішнього матчу на стадіоні НСК «Олімпійський»?

1. Гості побіжать всією командою вперед забивати гол. «Суха» нічия їх однозначно не влаштовує. Дніпро ж буде захищатися, але сподіваюся не так як вони це робили в гостях. З такою тактикою далеко не заїдеш.

2. Переповнений стадіон у місті Києві.

Ще за кілька днів до початку гри стало відомо, що всі квитки на цю гру продані. Тому, навіть незважаючи на те, що грати буде Дніпро 12-й гравець команду з України таки підтримає.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. ПАОК 0:2 Металіст (відео)

3. Завершення футбольної кар’єри Ігуаїна.

Не знаю чи це точно правда, але читав в інтернеті, що саме цей гравець Наполі пообіцяв всім завершити футбольну кар’єру якщо його команда не пройде далі.

4. Виходу Дніпра у фінал Ліги Європи.

Мирон Маркевич – фартовий тренер і думаю, що сьогодні йому теж має поталанити. Хоча, все буде залежати від самої гри наших футболістів.

Дніпряни навіть пожертвували національним чемпіонатом щоб як слід підготуватися до поєдинку року. Тому, гра буде ще тією.

Радує те, що окрім Зозулі особливо травмованих у складі нашої команди нема. Навіть більше скажу, провідний гравець Матеус оговтався після травми.

Чи вийде він на поле ввечері дізнаємося вже згодом, а поки що залишаю свій прогноз на сьогоднішню гру.

Все-таки, я в команда з України вірю і думаю, що в 12 годині ночі вся синьо-жовта громадськість буде радіти виходу Дніпра у фінал Ліги Європи, який нагадаю відбудеться у Польщі.

Прогноз від Воробуса – нічия 0-0.

Як буде все насправді, дізнаємося вже зовсім скоро. Початок гри о 22 годині 05 хвилин. Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. YurOK 14.05.2015 пише:

    1-0 Дніпро виграє!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*