Футбол. Ліга Європи. Наполі – Дніпро. Прев’ю до поєдинку - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Наполі – Дніпро. Прев’ю до поєдинку

Наполі - Дніпро

Цьогорічний тиждень проходить під акомпанемент великих футбольних поєдинків. Справа у тому, що настала пора вирішальних матчів у таких турнірах як: Ліга Чемпіонів та Ліга Європи.

У вівторок в італійському місті Турин проходив поєдинок між місцевим Ювентусом та іспанським Реалом. До гри фахівці називали фаворитом саме «вершкових», але як показала гра це були лише ілюзії.

Справа у тому, що гравці «Юве» показали, що їх списувати зараз з рахунків ще рано. У підсумку гра завершилася мінімальною перемогою команди з Італії і тепер матч-відповідь обіцяє бути мега цікавим.

В середу в місті Барселона відбувся другий півфінал в якому зустрічалися місцева команда та «машина» під назвою – Баварія.

Протягом усієї гри здавалося що все завершиться нулями. Проте, в кінці-кінців все вирішив Ліонель Мессі. Аргентинець двічі забив і ще раз став асистентом.

У підсумку 3-0 і питання виходу Баварії в наступний раунд змагань залишається закритим.

Ліга Чемпіонів – це добре, але безперечно українських фанів більше цікавить інший турнір і його назва – Ліга Європи.

Чому так? Відповідь проста – тут грає наш клуб Дніпро, який тренує розумний стратег Мирон Маркевич.

Саме на дніпрян сьогодні очікує велике випробування, адже у рамках півфіналу турніру вони зіграють на виїзді з італійським клубом Наполі.

Також читайте:   Кривава бійка фанатів у київському метро (відео)

Це вже вам не бельгійське Брюге, суперник куди серйозніший.

Чого слід очікувати від цього поєдинку?

Думаю, перш за все – це сильного тиску на наші ворота з боку господарів поля. Цього року УЄФА зробило так, що переможець Ліги Європи напряму потрапляє в груповий етап Ліги Чемпіонів.

А що це? Перш за все – велика кількість грошей і престиж. Наполі за підсумками чемпіонату в ЛЧ аж ніяк вже не потрапить, тому ЛЄ – це чудовий шанс втілити в життя свої мрії.

Дніпро думаю буде грати як завжди – від оборони. Радує, що вертається у склад після травми – Матеус. Проте, не думаю що він вийде сьогодні у старті.

Цікавий факт, що Мирон Маркевич із своїми колективами вдало грає проти італійських команд. То чому б і сьогодні цього не зробити?

Прогноз від Воробуса на цю гру – нічия 1-1.

Наполі буде атакувати, Дніпро їх зловить на контратаці, але згодом господарі таки завдяки натиску на ворота української команди таки зуміють відігратися.

Як буде насправді все – побачимо вже зовсім скоро, а саме починаючи від 22 години 05 хвилин коли розпочнеться пряма трансляція на телеканалі «Україна».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*