Футбол. Ліга Європи. Вийти, щоб перемогти… - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Вийти, щоб перемогти…

Дніпро - Севілья

Вже завтра, 27 травня на футбольних вболівальників всієї України очікує фінал усього єврокубкового сезону 2014/2015 років.

Приємно, що вболівати ми будемо не, як завжди, за італійські, іспанські та французькі клуби, а команду з України – дніпропетровський Дніпро.

Протистоятиме нам іспанська Севілья і це буде фінал Ліги Європи.

Вперше команда з України може привести цей трофей на рідну землю. Так, багато хто скаже, що у 2009 році вже донецький Шахтар вигравав цей трофей.

Воно то так, але тоді назва турніру була Кубок УЄФА, а зараз це вже Ліга Європи.

Якихось таких мегавеликих вступів робити не буду, а скажу краще що вся футбольна і не футбольна Україна чекає на цю перемогу. Дніпро із своїми фінансовими вкладеннями вже має виграти якийсь трофей.

Суперник у нас складний – іспанська Севілья, яка вже здобувала, що Кубок УЄФА, що Лігу Європи неодноразово. Востаннє команді з Піренеїв вдавалося це зробити минулого року.

Чого б знову не виграти цей трофей? Принаймні весь тренерський штаб іспанців налаштований по-бойовому.

З якими настроями підходять команди до фіналу, який відбудеться не так вже і далеко від України – у місті Варшаві (Польща).

Що Севілья, що Дніпро втратили шанси на вихід через національний чемпіонат в Лігу Чемпіонів. А, як відомо, через цьогорічну ЛЄ можна потрапити одразу ж в груповий етап найпрестижніших європейських змагань з футболу.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо К. 2:0 Динамо З.(відео)

Тому, це ще один важель заради якого треба вийти і перемогти свого суперника.

Щодо травм, то в складі нашої команди не зможе вийти Роман Зозуля, який вже цього сезону команді не допоможе. Плюс під великим питанням вихід на поле ще одного нападника – Євгена Селезньова.

Хоча, знаючи вольові якості цього футболіста можу припустити що на поле варшавського стадіону він таки вийде, а вже потім буде робити операцію.

Прогнози. Ой, Вони такі невдячні.

Букмекери в один голом кажуть, що фаворитом фіналу є іспанська команда. На перемогу Севільї виставляють коефіцієнт – 1.6. На перемогу ж Дніпра дають високі – 5.5.

Тобто, якщо поставите сто гривень, то виграєте – 550.

Тим не менше, Воробус вірить у перемогу нашої команди і мій прогноз буде перемога 1-0 і додатковий час.

Як все буде насправді побачимо вже завтра, 27 травня.

Початок зустрічі о 21 годині 45 хвилин. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Вболіваємо за Дніпро разом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*