Футбол. Чемпіонат України. Карпати мінімально перемагають Сталь (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати мінімально перемагають Сталь (відео)

Карноза забиває

У 2-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати приймали на своєму полі дебютанта цьогорічних змагань – дніпродзержинську Сталь.

Гра видалася досить таки цікавою і, на радість львівських вболівальникам футболу, завершилася перемогою саме їх улюбленців із рахунком 1-0.

Після поразки у минулому турі від харківського Металіста на гру проти Сталі футболісти Карпат виходили лише з однією метою – перемогти і здобути прем’єрні три очки.

Таки здобудуть, але «зелено-білим» прийдеться в цьому плані добре попотіти.

Команда з Дніпродзержинська постала у Львові добре організованим колективом, який, особливо, у захисті грав дуже добре.

Ізюминці грі надавав також той факт, що зі Сталлю пов’язано багато вихованців львівського футболу. Це і тренери: Мазяр та Вірт, воротар – Паньків, а також Пшеничних, який ще недавно грав за Карпати.

Тим не менше, із початком поєдинку за всі привілегії гравців було забуто і команди ринулися у вир боротьби. А вона, до слова, таки дійсно була. Хоча, не сперечаюся, що більшість часу команди окрім суперника боролися ще також із шаленою спекою, яка в ці дні панує у Львові.

Моменти. Їх, протягом гри більше мали господарі поля.

У першому таймі чудові нагоди в зелено-білих були у Гітченка та Страшкевича, але в обидвох гравцям забракло влучності.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 6:3 Енергія (відео)

Гості ж переважно грали у захисті і зрідка били по нагих воротах.

У другій 45-ти хвилинці тиск на їх ворота ще більше посилився. Карпати будь-що хотіли перемогти, рухалися, багато, але то каркас воріт (врятував Сталь після удару Пластуна), то кіпер Паньків весь час ставили на заваді голу.

Час минав і здавалося, що цей поєдинок так і завершиться «сухими» нулями. Проте, іншої думки був Страшкевич, який змістився з флангу і зробив небезпечний простріл у штрафну на своїх партнерів, який був перерваний гравцем Сталі за допомогою руки.

Суддя гри без вагань вказав на позначку. Хоча, як на мене, «точка» досить таки суперечлива. Карпати така команда, що має перемагати і без неї.

Тим не менше, пенальті було назначено, до м’яча виконувати «вирок» підійшов Карниза і був влучним.

Часу та сил щоб відігратися в гостей вже фактично не було.

Карпати мінімально перемагають і набирають перші три очки в новому сезоні з чим їх і вітаємо.

Наступний, третій тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень і на нашу команду очікує 1 серпня виїзд в Київ до донецького Олімпійка.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*