Футбол. Результати жеребкування відбіркового турніру до ЧС-2018 - Блог про Львів

Футбол. Результати жеребкування відбіркового турніру до ЧС-2018

Україна?

І знову про футбол. Вчора в російському місті Санкт-Петербург відбувалося жеребкування кваліфікаційного раунду до чемпіонату світу з футболу, що у 2018 році має пройти на полях саме цієї країни.

Для мене досі є дивним той факт, що країну-агресора, яка всіма шляхами старається знищити нас Європа ще досі не дискваліфікувала.

Навіть більше, вчора вся футбольна еліта приїхала у провідне місто наших північних сусідів і «насолоджувалася» виступом президента про якого всі співають пісеньку, а також піснями, аналоги яких співали ще, мабуть, за царя Гороха.

Ну, нехай все це дійство буде на совісті УЄФА, ФІФА та інших організацій, я ж поки політичну складову упускаю і переходжу до спортивної складової.

Отже, сама процедура жеребкування тривала більше як 2 години й логічно, що вона завершилася європейським вибором. Де ж, як не в нас футбол грають найцікавіше.

Звісно, що в першу чергу нас цікавила наша футбольна дружина і команди з якими ми будемо змагатися за вихід на чемпіонат світу. А туди, хто не знає, увійде на пряму з групи одна команда, а 8 з 9-ти кращих, які займуть другі місця будуть грати у серії плей-офф.

По ходу жеребкування стало відомо, що команда поки що Фоменка не зіграє з топ-збірними, такими як: Іспанія, Італія, Німеччина, Франція і так далі.

Також читайте:   Олімпіада-2014: раз, два, три...

Чому так сталося? Відповідь проста, Україна потрапила в групу «I», а тут грає лише 5-тбь команд. Так звані, топ-збірні, за порадами ФІФА мають грати в групах, де 6-ь команд.

Здавалося пощастило і наша команда нарешті буде фаворитом відбору, але хіба так здавалося.

Справа у тому, згодом нам у суперники попадуть дуже міцні збірні, з якими грати буде вкрай важко.

Не буду довго виписувати, а скажу, що суперниками збірної України у відборі до чемпіонату світу-2018 року стали:

Хорвати, збірна Ісландії, Туреччини та Фінляндії.

Що можна сказати зараз по «гарячих» слідах? Всі, окрім Фінляндії, достатньо таки сильні команди. Хорвати постійно приймають участь у різних футбольних форумах, Ісландія зараз сильно додала в грі, а турки завжди славляться своєю бойовитістю.

Тому, легко нам точно не буде, враховуючи той факт, що Україна зараз переживає зміну поколінь.

Плюс невідомо, як буде грати у складі іспанської Севільї один із лідерів цьогорічної збірної – Женя Коноплянка.

Час все розставить на свої місця, а поки що ми лише можемо дискутувати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*