Погану дорогу біля діагностичного центру у Львові зремонтували - Блог про Львів

Погану дорогу біля діагностичного центру у Львові зремонтували

Дорога по-новому

Як і обіцяв Ігор Воробус, у сьогоднішніх публікаціях на блозі ми згадаємо про таку проблему людства як дороги. Вони, як і рагулі, деколи нервують громадськість.

Так от, 29 травня автор блогу чисто випадково був на вулиці Пекарській біля діагностичного центру. Цей заклад славиться тим, що сюди ледве не кожного дня приїздять сотні людей щоб дослідити свої органи на профпридатність.

І що вони бачать? 30 травня на блозі з’явилася публікація про те, в якому стані там перебуває дорога.

А вона там, до слова, перебуває в дуже і дуже поганому стані. Ще з боку стоматології заїхати на будь-якому транспортному засобі можна, а от далі – це просто таки був жах.

Яма на ямі – це те, що можна спостерігати на дорозі. У безвиході водії автомобілів залишають автомобілі де лише можна: на траві, на тротуарах, на тій же вулиці Пекарській тощо.

Воробус тоді ще задавав питання – невже сам же львівський обласний діагностичний центр не може вирішити проблему з цим куском дороги?

Послуги то в закладі безкоштовні то ніхто не надає. Можуть і самі лікарі скинутися на дорогу, щоб такого позору ніхто не бачив.

Написав та й забув, адже в наш час поки щось вирішать, то можна просто взяти і померти.

Також читайте:   Як знайти річку Полтва у Львові (відео)

«Живий» приклад – це сходи біля підземного переходу на площі Митній. Скільки разів Воробус за них писав і що? Зробили аж через два роки після виходу публікації.

Але, схоже, що з діагностичним центром все набагато веселіше.

Справа у тому, що кілька днів тому, ваш покірний знову ж таки мав змогу завітати до цього закладу.

Це був вихідний день, я проходив повз і був просто здивований побаченим. Публікація на блозі таки подіяла на не знаю кого, але дорогу таки почали ремонтувати.

На головному фото до публікації ви бачите, що ями які були колись хтось закидав щебенем і все розрівняв. І це ще не все, по тротуарах власники автомобілів любили поставити свої «дітища».

Зараз же це зробити проблематично, адже, особливо біля самого центру на тротуарах встановили стовпці, які не дозволяють автомобілю заїхати на тротуар.

І правильно зробили, тому що прості смертні не могли навіть перейти дорогу через кучку рагулів.

Не знаю правда наскільки ця дорога витримає під час дощу, але те що вже щось роблять радує око.

Якось спробую прогулятися там і в дощову погоду.

А поки що робочий день потрохи наближається до свого завершення і вже незабаром можна буде піти прогулятися містом Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*