Чому так погано їздить маршрутка №36 у Винники? - Блог про Львів

Чому так погано їздить маршрутка №36 у Винники?

Маршрутка №36

Давненько Воробус нічого не писав на тему транспорту.

Чому так? Все просто, просто не було у цьому потреби. Електротранспорт не дорожчає, маршрутки з горем по полам їздять і так далі.

Проте, тему маршруток ми таки сьогодні зачепимо знову.

Нещодавно до нас в редакцію (рубрика «Запитай у Воробуса») надійшов лист від жінки, яка назвала себе – Оксаною.

Далі цитую її слова: «Добрий день, Воробус, знаю що завдяки вашим публікаціям неодноразово вирішувалася та чи інша проблема у нашому місті. Можливо й мені ви допоможете.

Проблема моя наступна: живу я з сім’єю у Винниках в районі озера «Електрон». Кожного дня що я, що мій чоловік їздимо на роботу маршруткою №36. Останнім часом вона так погано почала їздити що це жах.

Зранку ми цю маршрутку можемо чекати не те що хвилин 10 (таким має бути інтервал), а цілих пів години, а то і хвилин 40.

І от подумайте собі, за що ми платимо чотири гривні? Це комфорт, коли ти стоїш, чекаєш маршрутку, вона приїздить і людей в салон напаковується як в банку для оселедця».

Що ж, Оксано, спробую відповісти на ваше запитання. Ігор Воробуса, звичайно, що не начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР і вплинути на власників маршруток не може, але, звичайно ваш лист-прохання я опублікую на блозі.

Також читайте:   Велосипедна доріжка до "Рясне 1"

Громадськість має бути проінформована.

Як варіант, пробуйте звертатися із вашою проблемою на гарячу лінію за телефоном 15-80 або ж зберіться однодумці і йдіть до начальника транспорту на прийом.

Ну, а що ж, нехай щось в цьому житті вирішує. На те він і є начальником.

Взагалі в даній ситуації із 36-ою маршруткою проблема ще може бути в іншому. Інколи досить часто бачу як водії маршруток самі не хочуть їхати у рейс.

«Живий» приклад – це маршрутне таксі №24. Опісля 19 години його зустріти на приміському вокзалі дуже важко. №15 ще їздить, а от вище написаний маршрут ні.

Коли починаєш питати водіїв в чому справа у відповідь чуєш наступне: «А навіщо їхати, людей мало, я нічого не зароблю».

А яка різниця скільки людей їде? Автобус повинен їздити і возити людей. Допоки не буде встановлено графіків і їх не будуть дотримуватися «маршрутчики» порядку з транспортом у місті не буде.

А ще Оксані я би порадив сваритися з водіями. До них з 50-ого разу таки доходить. Не тільки ж вони вміють слухати шансон і курити сигарету у салоні.

І це на сьогодні не все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*