Футбол. ЛЧ. Шахтар проходить у груповий етап (відео) - Блог про Львів

Футбол. ЛЧ. Шахтар проходить у груповий етап (відео)

Шахтар - Рапід

Як і обіцяв Воробус, сьогоднішній день розпочну з публікації про враження від вчорашнього футбольного поєдинку у рамках кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів в якому між собою зустрічалися: український клуб – Шахтар та клуб з Австрії – Рапід.

До гри багато людей говорило про те, що в гостей на шансів на загальний успіх практично нема, що «гірники» легко переможуть і так далі.

Проте, як показала сама гра, футболісти Рапіду були дуже близькими до виходу в груповий етап найпрестижнішого європейського змагання.

Та, про все по-порядку.

Гра

Шаленим на події та, особливо, голи був перший тайм коли команди на двох забили аж чотири голи.

Чесно кажучи після того, як Шахтар відкрив рахунок в зустрічі подумав, що на цьому гру можна було завершувати. Але, гості з Австрії зібралися і досить швидко не те що зуміли зрівняти рахунок, а й вийти вперед.

А тут, увага, запахло смаженим.

Добре, що форвард Шахтаря – Гладкий зумів швидко зрівняти рахунок в зустрічі. А то не знати як би в подальшому проходила гра.

Рапід свій шанс вийти в груповий етап ЛЧ таки мав в кінці зустрічі, але як гравці цієї команди не забивали з вигідних позицій відомо лише їм.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге б'є Ураган (відео)

Мабуть, не вистачило цій команді елементарного досвіду виступів в таких турнірах.

Шахтар

Загалом вважаю, що зіграла наша команда слабо, особливо це стосується захисної лінії. Щось навіть не пригадую щоб стільки браку було в діях капітана – Даріо Срни.

Слабо зіграв Кривцов, Азеведо вистачило на перший тайм.

Так, напрошується питання, а чому ж не випустити було на поле Кучера чи Шевчука. А все просто, коуч Шахтаря їх покарав за погану поведінку і принципово їх тримає в запасі.

Підтримка

Щоб там не казав Луческу, гравці Шахтаря, але вчора підтримка в команди була. Люди у Львові скучили за великим футболом, який, місцеві Карпати ніяк не можуть повернути у місто.

Стадіон вщент заповненим не був, але протягом гри неодноразово було чути скандування «Шахтар, Шахтар»….

Груповий етап Ліги Чемпіонів

Жеребкування відбудеться вже завтра, а серед можливих суперників української команди: Барселона, Челсі, Баварія. А якщо ще й Лаціо не пройде в ЛЧ, то й Реал, Атлетико, Манчестер Сіті тощо.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому футбольному поєдинку між Шахтарем та Рапідом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*