Футзал. Львівська Енергія перемагає на Кубку Львівщини-2015 - Блог про Львів

Футзал. Львівська Енергія перемагає на Кубку Львівщини-2015

Кубок Львівщини-2015

Вихідні тривають, погода хороша, можна відпочивати. Хтось поїхав на озера, хтось просто пішов на природу, а хтось, як Воробус залишився вдома і спробує порадувати наших читачів черговими публікаціями на блозі.

Розпочнемо зі спортивних тем, адже вчора у місті Львові завершився вже традиційний Кубок Львівщини-2015 з футзалу.

Протягом чотирьох днів 8 команд: Княжий Ринок, Львів Юнайтед, Спортлідер, Ураган, Енергія, молодіжна збірна України, Кардинал та ЛТК-ІНБЕВ змагалися за головний трофей турніру.

Вже по традиції не буду описувати всіх моментів фінального поєдинку в якому між собою зустрічалися: господарі паркету – львівська Енергія та молодіжна збірна України, а зосереджуся на цікавинках турніру загалом.

Склад учасників

У порівнянні з попередніми турнірами склад учасників змагань суттєво змінився. На турнір приїхали лише українські команди. Натомість не було гостей із-за кордону.

Попередньо планувався приїзд англійської команди – Баку Юнайтед, але в останній момент в цієї команди почалися проблеми з фінансами.

Відкриття турніру

Сподобалася мені молодіжна збірна України. Помітно, що головний тренер – Косенко всіляко мотивує своїх гравців, адже ті на кожну гру виходили з великим бажанням показати себе з кращої сторони.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Максимус". Анонс

Можливо десь не вдався їм фінальний матч проти Енергії, але вже нічого не поробиш.

Переможець

Найбільш впевнено змагання провели господарі паркету – футзалісти львівської Енергії. І це навіть незважаючи на те, що в міжсезоння команду покинуло багато ключових гравців.

«Енергетики» перемогли у всіх своїх поєдинках і стали переможцями Кубка Львівщини-2015.

Вболівальник

Львів встиг скучити за великим футзалом. Тому не став дивним той факт, що на всі матчі, а особливо за участю Енергії ходило багато людей.

Хотілося би щоб у новому сезоні ця позитивна тенденція збереглася, а керівництво футзального клубу Енергія робило все щоб матчі проходили у доступний для людей час.

Судді

На турнірі їх було багато, але найбільше мені сподобалося суддівство жінки, яка у вчорашній грі Енергії та молодіжної збірної України показала клас.

За всю гру до цієї панянки не було жодних претензій настільки грамотно вона виконала свою роботу. Чоловікам варто повчитися в неї.

Кубок Львівщини-2015 – це вже історія. Попереду старт чемпіонату, який, сподіваюся, буде дуже цікавим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*