Футзал. Нагородження команди “Нові Імена” та інших призерів всіх ліг у нічному клубі “Санкофф””

Нові Імена на нагородженні

Насиченим на різноманітні події видаються для Воробуса ці вихідні. Я просто не встигаю переїздити з одного місця на інше.

Приходиться встигати усюди.

Про одну з таких подій розповім у черговій публікації на блозі.

Як відомо, нещодавно команда «Нові Імена» за яку віднедавна грає й Воробус стала переможцем другої ліги аматорського міні-футболу Львівщини.

У напруженій боротьбі наш колектив зумів випередити такі команди як: «Здвиг» та «Бастіон-2».

Вчора у нічному клубі «Санкоф» відбулося офіційне нагородження всіх ліг на яке само собою завітав і ваш покірний автор.

Родзинкою свята мало стати так зване шоу від нашої команди. Принаймні засновник та по-сумісництву капітан команди «Нові Імена» обіцяв зробити цікавий сюрприз як своїм гравцям, так і організаторам футзальної ліги.

Ось вона церемонія нагородження. Слово, традиційно, бере голова асоціації любительського футзалу Львівщини – Петро Закалюжний, який подякував всім командам за участь, побажав успіхів у майбутньому та нових перемог як на футзльних майданчиках, так і у житті в цілому.

До речі, користуючись нагодою хочу запропонувати панові Петрові на наступному нагородженні зробити коротенький фільм про кожну команду, яка зайняла призові місця в тій чи іншій лізі.

Також читайте:   Футзал. Товариська гра. "Нові Імена" 6:6 Бастіон

Не таким сухим буде нагородження і командам буде цікавіше. А то деякі колективи проігнорували церемонію нагородження. Та, це їхнє право.

Якихось кілька хвилин і ведучий церемонії нагородження – Андрій Антонюк запрошує на сцену для отримання кубка та нагород команду-переможця другої ліги аматорського футзалу Львівщини – «Нові Імена».

І ось тут на присутніх у залі людей очікував сюрприз. Кожен гравець нашої команди вийшов на сцену з шарфом команди, який був випущений спеціально напередодні нагородження.

Слова привітань (зокрема наш президент клубу повідомив громадськості, що взимку команда гратиме вже у першій лізі), фотографії напам’ять і можна йти святкувати.

Володимир Крупчук з пасією

Заслужили… Кажуть, що в ніч із 29 на 30 серпня Львів ще довго не спав. Шарфи команди бачили у багатьох куточках міста…

Воробус з кубком

Попереду нові змагання, які розпочнуться вже незабаром. Воробус буде грати за команду «Нові Імена» і само собою на нашому блозі буде висвітлюватися кожен поєдинок за частю нашого колективу.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*