Коли буде дощ? - Блог про Львів

Коли буде дощ?

Спека

Робочий день триває і основною темою у розмовах людей є тема спеки на вулиці. Цього року як ніколи в Україні панує тепла і бездощова погода.

Навіть не пригадую, коли востаннє спека побивала такі рекорди. Вночі температура повітря нижче 15 градусів не опускається, а вдень вона і взагалі піднімається до +30-35 градусів вище нуля.

Від того і люди працювати не можуть, деяким стає погано, а деякі навіть топляться. Живий приклад – Задорожнє озеро. Минулої неділі там втопилося двоє людей.

Це не багато, але не треба нам таких випадків. Краще нехай всі живуть і нормально відпочивають.

Чому втопилися ці люди невідомо, але є така підозра що через перепад температур. На вулиці то жарко, люди на пляжі розігріті, а потім через свою власну ж необережність лізуть туди, куди їм не треба – у холодну воду.

Як наслідок, хапають корчі і починаються проблеми. Добре якщо люди вміють плавати, а якщо з цим є проблеми от вам і люди топляться.

Тим не менше, у сьогоднішній публікації поговоримо таки про погоду, а саме коли на нас очікує дощ.

Вчора співробітниця розповідала Воробусу, що два дні тому на Тернопільщині пройшов рясний дощ, в Карпатах теж час від часу спостерігаються опади, а от у Львові та Львівській області про них і духу не чути.

Також читайте:   Як вибрати домашню метеостанцію

Синоптики по радіо і по телебаченню лише прогнозують дощі. Та, якщо кожного дня щось про дощ казати, то і з часом ці прогнози збудуться.

В автора блогу є сайт пана Марсело, який ніколи не зраджує у своїх прогнозах. Так от, саме він прогнозує вже на початку наступного тижня (17-19 серпня) рясні дощі.

Найбільша їх кількість буде спостерігатися 18 серпня, коли буде аж до 10 міліметрів.

Що цікаво, температура повітря знизиться до 20-ти градусів. В це важко повірити, але це таки має відбутися.

Уявіть собі стан самопочуття людей. Вони з труднощами, але вже звикли до спекотної погоди, а тут раз і буде похолодання.

Можуть виникнути і проблеми зі здоров’ям, тому щоб цього не сталося треба себе загартовувати.

Повертаючись до теми дощів скажу, що вони будуть лише 17-19 серпня, а далі вони знову припиняться.

Тому, якби ми цього не хотіли, а треба терпіти. Добре, що хоч може гриби почнуть рости. Їм зараз бракує лише мінімального дощу.

Залишайтеся з нами… Незабаром продовжимо….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*