Цирк на ринку “Шувар” - Блог про Львів

Цирк на ринку “Шувар”

Брама на Шувар

Думаю не треба зайвий раз говорити про те, яке значення має для життя та розвитку міста ринок «Шувар».

Кожного дня сюди їздить дуже і дуже багато людей, які або купляють продукти для власного споживання, або ж для подальшого бізнесу.

Не буде ні для кого секретом те, що є багато у місті та й поза його межами людей, які купляють продукти саме в цій торговельній точці, а потім продають їх далеко поза його межами з більшою націнкою.

Звичайно, це особиста справа кожного, але тему ринку «Шувар» я зачепив не просто так. Справа у тому, що нещодавно кілька моїх знайомих розповідали мені цікаві історії, пов’язані з покупцями.

І якщо гуртові ходять чи їздять на ринок через головний вхід, то прості люди, які живуть в цьому районі виходять з своїх будинків та йдуть повз чорний хід, який виводить до рибного та фруктового відділів.

Також наплив людей спостерігається завдяки маршрутному таксі №37, яке довозить людей під сам ринок.

І що тоді людям треба виходити і робити велике коло через весь Сихів щоб потрапити на ринок? А уявіть собі якщо та ж бабуся купить помідори і знову треба вертатися до маршрутки.

Для цього люди зробили собі місток через який біля автостоянки переходили на ринок. Якось на днях поїхав мій хороший приятель на ринок «Шувар», виліз з маршрутки і просто таки отетерів.

Також читайте:   Чому на нижньому "Шуварі" зняли місток?

На звичному для всіх місточку керівництво ринку поставило браму, яка мені нагадує вхід до сільського туалету. Коли люди почали «бушувати» і валити новинку, то керівництво ринку казало, що це все робиться у межах безпеки громадян, було навіть оголошення, що існує терористична загроза.

Так а де вона зараз не існує. Керівництво ринку «Шувар» перш за все має дбати за покупців, щоб їх все влаштовувало, а не відлякувало їх.

Реально, якщо той же терорист захоче залізти на ринок, то йому місток буде не перешкода. Ну що я не правий?

Нещодавно ваш покірний був особисто на ринку, то брама так і стоїть. Правда здоровий глузд вже переміг і її вже не зачиняють.

Цікаво як з цим ділом тут вночі? Ну, скажімо, після 12-ої години можна було би зачинити. Хоча, хороший приятель казав, що в 7 ранку бігав за продуктами, то «новинка» була в такому ж стані, як і зараз.

Ось такі от справи… Сподіваюся здоровий глузд в цій ситуації переможе і більше козу водити не будуть.

А то чув від людей, що вони все рівно цю браму завалять.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 07.08.2015 пише:

    В нашій країні дурнів хоч греблю гати. Бачу, що керівництво ринку вступило до цієї когорти.

  2. zars 07.08.2015 пише:

    Місток зробив сам “Шувар”. А от на фіга там та брамка дійсно не зрозуміло? Адже продукти туди до фур навіть вночі ходять купляти.

    Колись давніше ми з друзями сиділи в одному з ресторанчиків і в першій ночі захотілося білого винограду…, то офіціант реально зганяв на “Шувар” і приніс кілька грон того фрукту.

    Фіртку тре зняти!!!

  3. Наталія 04.02.2016 пише:

    Тепер зробили ще “краще” взагалі забрали у нас цей місток. Річку розрили. Місток демонтували. Все для людей!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*