Як Воробус зустрічав Фенербахче у Львові - Блог про Львів

Як Воробус зустрічав Фенербахче у Львові

Зустріч біля готелю

Черговий день розпочався, він знову ж таки обіцяє бути дуже спекотним. Але, тим не менше, новин є багато, тому вмикайте кондиціонери або ж вентилятори і читайте.

Воробус починає друкувати нові пости.

Розпочнемо із головної теми сьогоднішнього дня – футбольного поєдинку між донецьким Шахтарем та турецьким Фенербахче, який ввечері буде відбуватися на стадіоні «Арена Львів».

Це буде поєдинок третього кваліфікаційного раунду і його переможець отримає нагоду позмагатися за вихід у груповий етап найпрестижнішого клубного змагання Європи.

Про результат та враження від цього матчу ми поговоримо вже завтра, а поки що про інше.

Справа у тому, що перед останнім матчем Шахтаря в Лізі Чемпіонів, а це було протистояння з мюнхенської Баварією, Воробус з хорошим приятелем започаткували цікаву традицію – зустрічати команди, що приїздять до нас в гості, а також брати у футболістів автографи.

Ще досі в голові крутяться спогади як приїздили у Львів зіркові гравці Баварії: Робен, Рібері, Левандовьски та компанія.

Тоді, охочих взяти в них автографи було ой як багато.

Цікаво було чи буде такий же попит на гравців турецького клубу – Фенербахче, який цього сезону, як відомо, серйозно підсилився.

Ваш покірний вирішив це з’ясувати. Цього разу в аеропорт через роботу я не зміг поїхати, але вже ввечері біля готелю «Леополіс» (саме там живуть наші гості) таки сходив і само собою побачив футболістів турецької команди.

Також читайте:   Воробус дебютував у якості тренера (Viasat перемагає MTC)

Близько 9 години вечора гравці турецького клубу поверталися в готель після тренування і саме там Воробус їх і підловив.

Приїзд автобуса

Коли я з приятелем прийшли під готель о пів на 9 вечора, то про те, що у середу в місті Лева буде проходити поєдинок Ліги Чемпіонів сповіщали хіба що турецькі фани, яких по місті гуляло дуже багато.

А чому б і ні? Погода то зараз хороша, можна спокійно їхати собі на виїзд якщо фінансове становище це дозволяє.

Під готелем «кучкувався» хіба що обслуговуючий персонал, який готувався до приїзду команди та персональний кухар.

Мисливців за автографами не було видно. Проте, як тільки на горизонті з’явився автобус із футболістами Фенербахче людей набігло багацько.

На відміну від Баварії, турки були більш відкритими: роздавали автографи, фотографувалися з вболівальниками, а головна зірка Фенербахче – Ван Персі не біг як той же його співвітчизник Робен одразу ж в готель, а навіть кілька разів підписався у блокнотах своїх фанів.

Фото з фанами

А що ж Воробус? А я вирішив не робити фото з футболістами, а просто в теплий вівторковий день сів собі на сходи автобуса і там зробити світлину напам’ять. 😀

І як без Воробуса?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*