Збір кришечок на протези воїнам АТО у Львові - Блог про Львів

Збір кришечок на протези воїнам АТО у Львові

Війна на Донбасі

Ну, а завершальною темою дня буде публікація про проблему, яка турбує всіх нас кожного дня і ми лише думаємо коли це все завершиться.

Думаю не важко здогадатися, що мова піде про війну на Сході України. Не думайте, що якщо Воробус нічого про неї не пише, то там все так чудово.

Якраз навпаки.

Підлих бойовиків нічого не зупиняє і вони й надалі стріляють по українських військових. Як наслідок, лише за останню добу в зоні АТО загинуло п’ять наших військовослужбовців.

І це в той час, коли є домовленості про перемир’я, ніхто не має стріляти і так далі. Я так бачу ці розмови, папери, зустрічі – це все фігня намазана маслом.

Життя людей то не вернеш, а в них є батьки, діти, друзі, та навіть знайомі.

Війна – це головний біль на даний час для нашої країни і ми не можемо залишитися осторонь різного роду фондів, волонтерів, які долучаються до збору коштів, необхідного одягу, взуття тощо.

Воробус таки й вже по житті, що рідко коли передруковує новини з інших сайтів на свій. Люблю більше писати від себе і бути оригінальним.

Також читайте:   Подарунки долі або чому в житті все не просто так

Але, сьогодні зроблю таки виняток.

Справа у тому, що вчора на відомому львівському сайті під назвою – «Твоє місто» прочитав новину про те, що у нашому місті зараз проходить акція за якою звичайні волонтери збирають звичайні пластмасові пляшки та, особливо, кришечки.

Так, так, звичайні з-під солодкої або мінеральної води, яку ми п’ємо зараз так активно в час спекотної погоди в нашій країні.

Пластик викидати не радять, а кажуть приносити за такими адресами:

вул. Володимира Великого, 10
вул. Зелена, 147
вул. Чигиринська, 27
вул. Князя Романа, 32
вул. Мулярська, 2А.

Саме з цих пунктів згодом кришечки передадуть на завод по переробці та за вилучені кошти від яких буде куплено протези людям, які постраждали в зоні АТО.

Також читав, що подібні скриньки можуть стояти і в інших торговельних мережах. Тому, не залишаймося осторонь проблеми.
Наші військові воюють там не за когось, а за наше майбутнє.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. взагалі то це поширена практика, в Словаччині ті кришечки збирають для дітей з синдромом Дауна, здається, казали що за тонну кришечок завод дає 200 євро… то ж ми носимо кришечки до малої в садок… і користь і сміття менше

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*