Футбол. Гра року для наших хлопців: Україна зіграє проти Словаччини - Блог про Львів

Футбол. Гра року для наших хлопців: Україна зіграє проти Словаччини

Словаччина - Україна

Сьогодні у світі знову великий футбольний день. А все тому, що свої чергові матчі в рамках відбору на чемпіонат Європи, який наступного року буде проходити на полях Франції будуть грати національні збірні.

Звісно, що вся увага українських вболівальників буде прикута до Словаччини, адже в місті Жиліна наша національна команда буде бігати проти місцевих футболістів.

Які прогнози на цю гру, поточний стан справ у команді, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Після переможного поєдинку проти збірної Білорусії, вся країна зараз перебуває в ейфорії. Давненько ми не бачили, щоб наша національна збірна так вдало грала першим номером.

Синьо-жовті футболісти у першій 45-ти хвилинці поєдинку проти наших північних сусідів просто таки не залишили шансів своєму супернику.

І справа тут не у трьох голах забитих у ворота суперника, а в кількості створених моментів. Могло бути не те що три голи, а цілих шість.

Проте, не варто забувати, що білоруська збірна – це не той колектив, який досягав у минулому якихось значних результатів.

У львівському матчі було завдання перемогти, що ми й успішно зробили.

Наступне випробування, яке називають грою року як в Україні, так і в Словаччині чекає на нас вже сьогодні.

Фоменко і компанія поїхали на виїзд не просто так, а для того, щоб взяти реванш за поразку у першому колі в Києві і тим самим наблизити себе до виходу на європейський форум.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 0:2 Порту (відео)

Виявляється зараз є ще такий варіант, що наша збірна може вийти на чемпіонат Європи ще й з третього місця як команда, яка набрала найбільшу кількість очок.

Тому, як не крути, а перемагати нам таки треба. Якщо ж ми цього не зробимо, то можна сміливо готуватися до матчів серії плей-офф.

Новини зі стану нашої команди.

Вони такі ж самі як і були перед матчем з білорусами: Селезньов травмований, Зозуля не грає, Кучер теж, плюс ще через дискваліфікацію не зіграє Гармаш, який заробив дурне вилучення в грі з білорусами.

В Словаччині вже всі квитки на гру продані. Один із провідних гравців цієї команди – Гамшек сказав, що більше такого шансу потрапити на чемпіонат може у майбутньому і не бути.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то я думаю, що сьогодні Україна має перемогти з мінімальним рахунком 2-1.

Як буде насправді, побачимо вже незабаром, а саме тоді, коли гра розпочнеться – о 21 годині 30 хвилин за київським часом.

Пряму трансляцію поєдинку, до речі, можна буде побачити на телеканалі «Україна».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Руслан 09.09.2015 пише:

    Як виявилось, Фоменко обрав такий варіант що наша збірна може вийти на чемпіонат Європи з третього місця, як команда яка набрала найбільшу кількість очок, поки що ми звісно попереду з шістнадцятьма очками, треба далі брати максимум, інакше Хорвати нас обгонять. В любому випадку не розумію заміни аж на девяностій хвилині, в Іспанії виграти в Києві, ну що ж це буде тріумф.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*