Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар розгромлений Реалом (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар розгромлений Реалом (відео)

Реал-Шахтар

Черговий день наступив, а це означає, що настав час поговорити про щось цікаве на блозі, який ви в дану хвилину читаєте.

Зрозуміло, що спершу ваш покірний поділиться враженнями від вчорашнього поєдинку в рамках Ліги Чемпіонів у якому українська команда – Шахтар на виїзді протистояла іспанському Реалу.

До гри багато говорилося про те, а чи зможе Мірча Луческу й компанія щось протиставити іменитому супернику. Навіть читав інтерв’ю Марлоса, який заявляв що на стадіоні «Сантяго Бернабеу» люд побачить істинний Шахтар.

Як показала гра, чогось надзвичайного наш клуб не показав і програв в підсумку з великим рахунком.

Вже традиційно всіх небезпечних моментів описувати не буду, а зосереджуся на цікавитх епізодах гри.

Гра Реалу

Протягом усього матчу складалося таке враження, що «вершкові» грають у пів сили. Так, Реал біг всією командою вперед, але й за захист вони не забували. Гляньте на статистику за якою з початку сезону Роналду й компанія не пропустили жодного голу.

Не пропустили вони і вчора.

Гра Шахтаря

Фактично українська команда грала лише до першого голу. Були як не які, але вилазки до воріт господарів і навіть щось схоже на моменти.

Також читайте:   Хто стане наступним суперником Шахтаря у Лізі чемпіонів?

А потім фатальної помилки допустився кіпер – П’ятов, в другому таймі ще й команду підвів – Степаненко і на цьому наша гра завершилася.

Рефері поєдинку

Пан Бебек ніби кваліфікований суддя, але так він вчора насудив, що аж вболівальники мадридського клубу згодом в соціальних мережах засудили такі дії. Реально, після удару гравця Реалу м’яч влучає у спину Даріо Срні, а рефері призначає пенальті.

Що цікаво, про порушення правил сигналізував арбітр що знаходився за воротами Шахтаря, який у момент удару бачив гравця української команди позаду.

Перспективи Шахтаря

Подивившись на звітний поєдинок та на гру французького ПСЖ із шведським колективом Мальме можна сказати, що напевно що в Шахтаря шансів вийти з групи не буде. Занадто сильними вже виглядають наші суперники.

Єдине на що ми можемо сподіватися, так це на вихід із третього місця в Лігу Європи.

Побачимо як буде насправді. Наступний свій поєдинок Шахтар зіграє 30 вересня у місті Львові проти французького ПСЖ. Це буде чудова нагода особливо мешканцях міста Лева та навколишніх населених пунктів побачити в дії Ібрагімовича, Кавані, Ді Марію та компанію наживо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 16.09.2015 пише:

    Коли в прогнозистів бавимося?

    • Vorobus 16.09.2015 пише:

      Коли назбирається достатня кількість людей, які захочуть бавитися)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*