Футбол. Ліга Європи. Дніпро грає внічию з Лаціо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро грає внічию з Лаціо (відео)

Дніпро - Лаціо

Святкування святкуваннями, але і радувати наших читачів новинами теж треба. Тому, це і надалі будемо робити.

Отже, після матчів Ліги Чемпіонів, на українських вболівальників футболу очікували перипетії в такому турнірі як Ліга Європи.

А, як відомо, нашу країну в цьому змаганні представляє минулорічний фіналіст змагань – дніпропетровський Дніпро.

Команда Мирона Маркевича вже не та що була минулого сезону і щось я дуже й дуже сумніваюся, що зможе цього року український клуб повторити минулорічне досягнення.

Будемо принаймні вірити в краще.

Футбол без глядачів і з глядачами

Давненько не пригадую таких моментів, коли мені було зовсім не цікаво дивитися футбольний поєдинок. Вчора складалося таке враження, що проходить не матч Ліги Європи, а якась товариська гра маловідомих команд.

Глядачів через дискваліфікацію не було і єдині, хто підтримував наш клуб – це були журналісти. Моментами вони кричали, а моментами відчували й розпач.

Дніпро з Коноплянкою і без

Це дві великі різниці. І справа тут можливо й навіть не в Коноплянці, а загалом у складі української команди. Так, в Дніпрі досі грають кваліфіковані гравці, але як же не вистачає нам Коноплянки, Калініча, Канкави, Зозулі тощо.

Також читайте:   Теніс. Australian Open. У фіналі чоловічих змагань між собою зіграють Надаль та Ваврінка

Плюс перед грою з Лаціо травмувався – Роман Безус, який останнім часом набрав хорошої форми.

Лаціо

Вчора спілкувався з багатьма колегами на рахунок цієї гри. Більшість з них так і говорила, що італійці ризикувати не будуть і на матч Ліги Європи випустять резервний склад. А чому б і ні? Це чергова можливість перевірити виконавців, які не потрапляють у склад на матчах Серії «А».

І варто сказати, виглядали ці гравці достатньо таки непогано. Протягом 93-ох хвилин гри вони фактично не давали шансів нашим гравцям на здобуття позитивного результату.

Дніпро

Виглядала наша команда слабо, створювала мало моментів і якби не Селезньов, що став рятівником команди, то програли би ми по всіх статтях.

А так на 94-й хвилині Ротань навісив, Євген забив і на цьому розійшлися.

Що буде далі?

Наші суперники по групі: французький Сент-Етьєн та Русенборг у Франції зіграли між собою внічию 2-2 і тим самим зробили так, що після першого туру у всіх команд здобуток – один заліковий бал.

Вже через два тижня Дніпру треба буде зіграти на виїзді з Русенборгом. Сподіваємося, хоча б рівень гри наша команда продемонструє там кращий.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*