Футбол. Україна – Білорусь. Вболіваємо разом!!! - Блог про Львів

Футбол. Україна – Білорусь. Вболіваємо разом!!!

Україна - Білорусь

Великий футбол повертається до Львова. Вболівальники встигли заскучати? Можливо й так.

Сьогодні у рамках відбіркового турніру на чемпіонат Європи, що наступного року пройде на полях Франції збірна України на полі стадіону «Арена Львів» буде приймати гостей з Білорусії.

Які останні новини зі складу синьо-жовтих, чого слід очікувати від сьогоднішнього поєдинку та вже традиційний прогноз від Воробуса про це та не тільки читайте далі.

Ні для кого не секрет, що для нашої національної збірної найближчі два матчі (вдома з білорусами і на виїзді з словаками) стануть ключовими у боротьбі за вихід на чемпіонат Європи. Тому, треба виходити на поле і забирати шість очок.

Зробити це буде вкрай важко, адже суперники не є слабкими і теж на щось сподіваюся в цих іграх.

Перший екзамен – домашній поєдинок проти білорусів.

Команда, яку віднедавна тренує відомий українським вболівальникам футболу спеціаліст – Хацкевич зберігає ще шанси на боротьбу принаймні за третє місце в таблиці.

Тому, можна не сумніватися, що битися вони сьогодні будуть і ще й як. Згадайте виїзний поєдинок, коли Україна змогла перемогти лише на останніх хвилинах гри.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 20 туру + ВІДЕО

Свого роду останній шанс.

Не радує на даний момент те, що наша збірна перебуває не в найкращих своїх кондиціях. Не буде грати Кучер, травмований Сидорчук, в останній момент травми зазнав Селезньов, невідомо в якій формі перебуває Коноплянка.

Тим не менше, відступати то нікуди. Разом із несамовитою підтримкою наша збірна повинна перемагати.

За підтримку переживати не треба.

Ще за декілька днів до початку поєдинку стало відомо, що всі квитки на гру були продані. Львів вміє вболівати за збірну і, сподіваємося, ми сьогодні вкотре це доведемо.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то сьогодні я думаю Україна переможе, щоправда зробить це з дуже великими потугами. Мій рахунок 2-1 на користь синьо-жовтих.

Автор блогу планує відвідати поєдинок і вже у завтрашніх публікаціях поділюся враженнями від побаченого.

Хто ж не зможе прийти на стадіон, то пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Україна» починаючи з 19 години за київським часом.

Вболіваємо за Україну разом!!!!

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як вболівають на матчах національної команди у місті Лева:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*