Кому потрібен такий футбол або як читач блогу Воробуса купляв квитки на матчі Шахтаря в Лізі Чемпіонів - Блог про Львів

Кому потрібен такий футбол або як читач блогу Воробуса купляв квитки на матчі Шахтаря в Лізі Чемпіонів

Черги за квитками

Вже завтра на футбольних вболівальників країни очікує черговий цікавий поєдинок.

Справа у тому, що в рамках відбору на чемпіонат Європи, який наступного року пройде на полях Франції наша національна збірна буде приймати сусідів із Білорусії.

Ізюминкою поєдинку є також те, що матч буде відбуватися у місті Львові, де підтримка є однією з найкращих.

Стадіон «Арена Львів» то має бути забитим вщент. Вчора ваш покірний ходив забирати попередньо замовлені квитки у приміщення федерації футболу Львівщини, то там мені повідомили що на 3 вересня 17 годину всі квитки продані.

Про поєдинок між збірними України та Білорусії ми поговоримо вже завтра, а поки що про не менше актуальну тему – продаж квитків на поєдинки донецького Шахтаря в Лізі Чемпіонів.

А, як відомо, у суперники українській команді потрапили такі суперники як: Реал, ПСЖ та Мальме. І якщо шведів ми ще може колись побачимо на живо, то «королів» та Ібрагімовича навряд чи.

Від того і не дивно, що зараз навколо цих поєдинків у місті Лева небачений ажіотаж.

Офіційний сайт ФК Шахтар повідомив, що вже з 1 вересня розпочався продаж квитків, увага, на три гри одразу.

Тобто, якщо говорити на хлопський розум, якщо людина хоче потрапити на гру між Шахтарем та Реалом, то треба купити так званий абонемент на три гри.

Ок, фіг з ним. Припустимо що ми купимо, але для того треба щоб людині прийшло на телефон смс-повідомлення з спеціальним кодом який згодом треба показати в касі стадіону.

Сьогодні надворі вже 4 вересня, а вашому автору смс так і не прийшло. Отакої…

Також читайте:   Теніс. Новак Джокович виграє підсумковий турнір року

Хоча, я був як на матчі Ліги Чемпіонів, так і на матчі ЧУ за участю Шахтаря. Тому, поки що я без квитків.

Проте, ходили за перепустками мої знайомі та читачі блогу.

Скажімо, вчора, нам в редакцію написала людина, яка назвалася Марко, далі цитую його слова:

Я шокований тим, як цього сезону реалізовуються квитки на матчі Ліги Чемпіонів за участю Шахтаря. Вчора мені прийшло смс-повідомлення, я зібрав манатки та поїхав на стадіон.

Простояв там в черзі дві години, підходить моя черга, показую смс на телефоні, а мені касир каже, що квитків продати не може, бо я не маю з собою документів.

Та яка різниця? Телефон то ж мій, я колись реєструвався для чого? Квитків так і не купив, але менше з тим. Інші люди то також незадоволені.

По-перше, із 5-ти кас працюють лише три. Люди питаються менеджера чому так, а у відповідь чують, що – так треба. Що треба? А він зачиняє вікно і більше з людьми не спілкується.

По друге, людей відпускають повільно. Хвилин 10-15 витрачається на одну людину. Не дивно чому біля стадіону такі черги.

Гаряча лінія. Були й такі люди, що хотіли подзвонити на цю лінію і сказати що не так. Дзвонили, а у відповідь чули вони лише гудки….

Отакий от футбол…. Приїхав згодом з документами, стояв ще годину, а о 20 годині каси зачинили і люди залишилися з нічим».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*