Володимир Крупчук: “Швидше за все будемо грати у першій лізі аматорського чемпіонату Львівщини” - Блог про Львів

Володимир Крупчук: “Швидше за все будемо грати у першій лізі аматорського чемпіонату Львівщини”

Крупчук

І знову про футзал. Команда «Нові Імена» приймала участь у змаганнях під назвою – «Кубок Львова-2015». На жаль, вийти з групи нам так і не вдалося.

Чому так сталося, що очікує на команду у майбутньому та багато іншого про це дізнаємося від президента клубу – Володимира Крупчука.

– Доброго дня, Володимире, підведіть підсумки виступу команди “Нові Імена” на турнірі кубок Львова-2015: що вдалося зробити, що ні, можна по персоналіях, ким задоволені ким не дуже?

– Можна сказати так, після довгої перерви “Нові Імена” повернулись до ігор із дуже сильними суперниками. Так погоджуюсь, що це не Гранд-ліга, але й і тут на турнірі нам потрапили такі команди як “Спарта” і “Невгамовні” із чемпіоном України у складі. Для “Нових Імен” це був експериментальний турнір. Ніяких завдань перед командою не стояло. Головне – це награти склад і спробувати свої сили на якісно вищому рівні, ніж Третя чи Друга ліги.

Турнір показав, що до ігор із такими командами ми ще не зовсім готові, але саме такі матчі і згуртовують колектив, і додають досвіду. По персоналіям виокремити нікого не можу. Всі зіграли не краще і не гірше свого рівня.

– На турнірі так ми і не побачили новачків, що з ними і чи буде команда підсилюватися?

– Команда планує підсилення на зимовий сезон. Ведуться переговори із кількома новачками, які будемо сподіватись, вже взимку разом із нами будуть приносити перемоги “Новим Іменам”.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» без проблем перемогла КІВС «Енергію 2» (відео)

– Яку би ви дали оцінку своїй команді за підсумками Кубку Львова за 12-ти бальною системою?

– Дуже важко відповісти на це питання. З одного боку, ми давно не грали із такими сильними суперниками, тому відразу так ставити погану оцінку, за незадовільні результати було б неправильно. А з другого боку, якби команда більше поборолась, то принаймні 4 очки могла б здобути. Тому поставимо 7 балів.

– Які подальші плани команди на майбутнє, в яких турнірах плануєте приймати участь?

– “Нові Імена” розглядають можливість участі у різних турнірах. Ну перш за все ми вже майже визначились із лігою на зимовий сезон. Скоріш за все це буде перша ліга аматорського чемпіонату. Хоча ще подивимось по організації. Можливо прийдеться і змінити лігу, наприклад. на офіційні змагання від Асоціації міні-футболу Львівщини. Також у жовтні у нас планується вояж у Київ на одноденний корпоративний турнір.

– Команда до старту в 1 лізі готова?

– Якщо чесно, то на даний момент не зовсім готова, але нічого “Нові Імена” завжди славилась тим, що це команда, яка бореться постійно, навіть якщо нам не вистачає фізичних чи технічних можливостей. Тому будемо старатись і боротись у кожному матчі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*