Футбол. Чемпіонат України. Карпати нарешті перемагають, на цей раз Говерлу (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати нарешті перемагають, на цей раз Говерлу (відео)

Говерла 0-2 Карпати

У 10-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали грати футбол у гості до сусідів з Ужгорода – команди Говерла.

На радість львівським фанатам футболу, нарешті наша команда зуміла перемогти і тим самим суттєво покращити своє турнірне становище.

Після вдалого старту команда, яку тренує Ігор Йовічевіч істотно загальмувала. У Львові жве навіть багато хто почав згадувати стару крилату фразу: «Карпати – вівці».

Знаю, істинні фани такого не скажуть, але й цих людей також можна зрозуміти. Люди хочуть бачити команду у верхівці турнірної таблиці, а не дивитися на те, як команда часто програє.

Останньою краплею ледве не став поєдинок проти Волині. «Зелено-білі» тоді програли, як кажуть, без шансів.

Так може й головний тренер свого місця позбутися. Тому, на поєдинок з Говерлою Карпати вийшли налаштованими по-бойовому.

Ще б пак, відступати то було нікуди.

І варто сказати, що наша команда сьогодні по всіх статтях переграла свого опонента. За цілу гру господарі газону спромоглися завдати лише одного удару в площину воріт. І це колектив, що грає вдома, при своїх трибунах.

Дивно якось це все. Сумніваюся, що в Англії ми би таке побачили.

Справи Говерли – це їхня внутрішня кухня, нас же більше цікавить гра команди зі Львова.

З самого початку поєдинку наші гравці почали «стріляти» по воротах суперника і гол довго себе чекати не змусив.

Також читайте:   Футбол. Норвегія 0:2 Україна (відео)

Щоправда забили його господарі у свої ворота. Страшкевич подав кутовий, а Савченко зрізав шкіряного у свої ворота.

Почин було зроблено, а згодом ще й відзначився захисник – Пластун. Пішов навіс у штрафну, де Ігор був першим. Саме від його удару головою рахунок в зустрічі став 2-0.

На цьому фактично все. У другій 45-ти хвилинці Говерла пробувала щось змінити, а Карпати просто «сушили гру».

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0, а це означає, що наша команда після звитяги набирає 13-ть очок і закріплюється на 7-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 11-й тур чемпіонату відбудеться вже за два тижня. Причина? Свої матчі кваліфікаційного раунду відбору на чемпіонат Європи, що у 2016 році пройде на полях Франції буде проводити наша національна команда.

Повертаючись до наступного поєдинку нашої команди скажу, що зіграємо ми його 18 жовтня. О 19 годині 30 хвилин за київським часом ми будемо приймати полтавську Ворсклу, яка, до слова, сьогодні програла з тріском в себе вдома київському Динамо.

Як зіграють Карпати час покаже, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у матчі між Говерлою та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*