Футбол. Чемпіонат України. Шахтар “розмазав” Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар “розмазав” Динамо (відео)

Динамо програє Шахтарю

Після двох відповідальних матчів збірної в яких, нагадаю, синьо-жовті зуміли здобути одну перемогу й один раз програли, повертається на арени місцевий футбол.

Вже вчора поєдинком між Динамо та Шахтарем розпочався новий тур і, як бачите, розпочався він поєдинком грандів вітчизняного футболу на який очікували цілих пів року.

Як виявиться згодом, матч розчарує. Причин на це є багато і саме про них, а також враження від гри читайте далі.

Вже традиційно Воробус не буде описувати всіх небезпечних моментів в цій грі. Фанати гри «11 на 11» і так все бачили на власні очі. Я ж зосереджуся на цікавинках.

Квола гра Динамо

Дивно було мені вчора бачити подібну гру у виконані київської команди. Своє поле, неймовірна підтримка стадіону НСК «Олімпійський», бойовий склад, а зіграло Динамо так, ніби вони вже давно стали чемпіонами і ця гра нічого не вирішує.

Ну, вибачне мені, на своєму полі завдати лише три удари по воротах за всю гру – це чесно кажучи нижче «плінтуса».

Чудовий поєдинок від Шахтаря

Схоже, що до гравців, також головного тренера донецької команди нарешті «доперло», що вічно плакати не треба що грають вони всі матчі на виїзді, ніхто їх не підтримує і так далі.

Також читайте:   Футбол. Товариський поєдинок. Україна 2:0 США (відео)

Вчора Шахтар вийшов на поле, фаворитом зустрічі його явно не вважали, а вони взяли і просто таки «розмазали» діючого чемпіона по всіх статтях.

Ще з початку поєдинку було помітною, що гравці Динамо не встигають за технічними бразильцями Шахтаря. Один раз вони їх простили, другий, третій, а потім вже, як кажуть, понеслась.

Дербі після матчів збірних

Перед грою читав багато думок людей на тему, а чи не треба було перенести цю гру на більш пізніший термін. Особливо багато про це говорило керівництво київської команди. Своє рішення вони мотивували тим, що футболісти виснажені, вже незабаром буде Ліга Чемпіонів, важливі поєдинки….

Все це так, але вибачте мені, що Динамо, що Шахтар були в рівних умовах. Як одна, так і ніша команда делегували багато гравців в лави свої національні команди.

А тут вже на перший план виходить процес відновлення.

Що далі?

Шахтар переміг, Динамо отримало болючого ляпаса ще й в себе вдома, перед власними вболівальниками, але тим цікавіше буде спостерігати нам, любителям футболу, за подальшими перипетіями у чемпіонаті. Гранди зрівнялися по очках і боротьба лише розпочинається….

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку грандів:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*