Футбол. Ліга Європи. Дніпро на класі перемагає Русенборг (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро на класі перемагає Русенборг (відео)

Автор єдиного голу - Селезньов

Вчора в Європі був знову великий футбольний день. Справа у тому, що поєдинки другого туру проводилися в турнірі під назвою – Ліга Європи.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до Норвегії, де місцевий клуб Русенборг приймав наше Дніпро.

Перед грою багато ходило розмов про те, що у нашої команди є великі фінансові проблеми, що футболісти не будуть викладатися так як можуть.

Але, як виявиться згодом, все це лише розмови. Дніпряни приїхали в Норвегію, виграли на класі і зараз на пару з італійським Лаціо є лідерами своєї групи.

Вже стало хорошою традицією у Воробуса не описувати всіх небезпечних моментів гри, а виділити цікавинки матчу.

Тому, поїхали…

Дніпро і криза

Те, що гравців команді не вистачає – це факт, але і тими що є людьми Маркевич і компанія можуть спокійно грати в чемпіонаті України та перемагати у Лізі Європи.

От якщо команда би вже хотіла боротися за вихід в Лігу Чемпіонів та в ній згодом грати, то виконавців вже пан Коломойський має купляти.

Клас гри

З роками я почав розуміти, що це таке. От грали у середу між собою Шахтар та ПСЖ. Французи перемогли на класі. Саме подібним чином переміг і вчора Дніпро.

Протягом цілої гри моментів у нас було не так і багато, але ми таки зуміли витіснити максимум.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Шахтар 2:1 Карпати (відео)

Русенборг також чимось не вразив. Так, вони могли забити буквально хвилиною перед тим, але ж ніхто їм не заважав.

Дніпро та Ліга Європи

Чесно скажу, мяо думка, що наша команда вже себе вичерпала в цьому турнірі. Ну, скільки можна грати з одними і тими самими командами? Хочеться вже щоб команда боролася за Лігу Чемпіонів. Все залежить від власника клубу.

Дасть він гроші на гравців – буде боротьба.

Селезньов

От хто, а ця людина мене дійсно радує. Згадайте яким був Женя у складі Шахтаря, а яким він є у Дніпрі. Людина виходить на поле і просто забиває.

Недаремно цей футболіст знає собі ціну коли просить виплатити йому преміальні.

Дніпро мінімально перемагає і на пару з італійським колективом Лаціо лідирує у своїй групі, маючи у своєму активі 4 залікові бали.

Наступний, 3-й тур у Лізі Європи буде проходити рівно через двадцять днів, а саме 22 жовтня. В цей день Дніпро на своєму полі буде приймати гостей із Франції – команду
Сент-Етьєн.

Це буде фактично гра за вихід у наступний раунд змагань.

Чекаємо, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу дніпрянами у вчорашньому матчі з Русенборгом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*