Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” з тріском програють “Старяві” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” з тріском програють “Старяві”

Нові Імена - Старява

Повернувся Воробус з прогулянки, багато чого обдумав і тепер може поділитися своїми враженнями від сьогоднішньої гри команди «Нові Імена» проти команди «Старява» у рамках другої луги аматорського футзалу Львівщини.

Якщо хтось ще не в курсі, то сьогодні наша команда була з тріском розгромлена суперником із рахунком 3-10. Хоча, до гри мало хто міг подумати про такий підсумок гри.

Навіть новий головний тренер команди «Старява» – Юрій Хавер після гри зізнався, що такого переконливого результату від своїх підопічних аж ніяк не очікував.

Зараз можна перераховувати всі моменти гри, казати, що супернику сьогодні фартило, вони забивали все що летіло у наші ворота, але це буде банальна відмазка.

«Старява» перемогла і зробила це заслужено. Тому, їх можна і привітати. Їх було мало, 7 чоловік, але вони старалися і добилися свого.

Чому так погано зіграла команда «Нові Імена»?

Як на мене, то сьогодні просто була банальна недооцінка суперника. Порівнюючи звітну гру з минулою можу сказати, що не було того налаштування, що було в грі з командою «ГалТрансЛогістик». Тоді хлопці просто вийшли на гру зарядженими і не дали жодного шансу команді суперника.

Сьогодні ж просто спостерігалася якась недооцінка. Хоча, ще в анонсі багато писалося про те, що «Старява» – суперник не зручний, з ними граємо важко, влітку їм програли у першому колі, треба з ними грати другим номером.

А вийшли на майданчик і про все забули. Хотіли пресингувати, часто обрізалися в захисті. Не дивно, що у першому таймі суперник міг забити разів зо п’ять. А у підсумку зробив це лише два рази.

Також читайте:   ЧС-2021. 1/4 фіналу. РФС – Аргентина – 1:1 (по пенальті – 4:5)

Перший гол «Старява» забила зі штрафного, другий після виходу сам-на-сам. Згодом Володимир Великий один гол відіграв. І саме за такого рахунку завершилася перша 20-ти хвилинка.

Перерва, відбувається серйозна розмова у нашій команді, виходимо і починаємо грати ще гірше. Десь невпевненість у воротах відчув і Воробус. Четвертий гол – це повністю моя провина. Все-таки, стара хвороба вашого автора дається взнаки.

А коли розпочався відкритий футбол, то ми взагалі не знади що з нами робиться. «Нові Імена» і четвірки міняли, і п’ятого випускали, і воротаря міняли, але нічого не допомагало.

У підсумку ми пропустили 10 голів, а забили три (в нас відзначився Крупчук зі штрафного та один гол суперник забив у свої ворота), а могли пропустити ще більше.

Висновок – так грати не можна і вся команда повністю була неготовою до гри. Добре, що це відбулося у другому турі. Такий собі холодний душ має допомогти нам поставитися до справи більш відповідальніше.

P.S. Хотілося би через цей пост також звернутися до всіх без виключення гравців та керівництва клубу. Програвати також треба вміти, а не шукати винних. А то так можна і моральний дух колективу порушити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. BOGDAN 08.11.2015 пише:

    Ну що тут скажеш:”ГАНЬБА,ПОЗОРСТВО команді”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*