Футзал. Друга ліга серед аматорів. “Нові Імена” – “Старява”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга серед аматорів. “Нові Імена” – “Старява”. Анонс

Нові Імена - Старява

Вже цієї суботи у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини команда «Нові Імена» проведе поєдинок другого туру.

Хто стане суперником нашої команди, які прогнози на цю гру, останні новини зі складу команд та багато іншого читайте далі.

Отже, після переможного прем’єрного поєдинку проти команди «ГалТрансЛогістик» («Нові Імена» перемогли 6-2-авт.) на нашу команду очікує випробування колективом «Старява».

У першому турі наш суперник із боями, але таки програв одному з фаворитів другої ліги – команді «Бастіон-2». Перший тайм завершився «сухими» нулями, потім «Бастіон-2» вигравав 3-1 і лише під кінець гри команда «Старява» зуміла підсолодити гіркоту поразки.

Цей суперник нам знайомий, адже у літній другій лізі-2015 року ми вже з ними двічі зустрічалися. У першому колі «Старява» була сильнішою 7-4, а вже у другому «Нові Імена» програючи по ходу гри 0-1, зуміли потім впевнено перемогти 7-1.

Саме ця звитяга, до слова, потім стала «золотою» для нашої команди.

Чого слід очікувати цього разу? Наскільки відому вашому автору все йде до того, що вже цієї суботи суперник вийде на гру з головним тренером. Ним має стати Юрій Хавер, відомий за виступами в такій команді як «ТВД», яка свого часу здобувала Кубок України з футзалу.

Також читайте:   Микола Лещишин: про перехід до «Галицької здоби», майбутній матч з «Максимусом» та праву ногу

«Старява» традиційно старається грати від оборони і ловити своїх суперників на контратаках. Тому, думаю, що і в матчі з нами вони теж будуть притримуватися цієї тактики.

Щодо нашої команди, то у вівторок ми тренувалися в СК «Інтерспорт». Цього разу товариської гри вже не було, а гравці поділилися на три команди і грали за круговою схемою.

В такій собі міні-дуелі перемогу здобула команда капітана «Нових Імен» – Володимира Крупчука, друге місце зайняла команда – Ігоря Воробія, а третє – Романа Ковалика.

Травмованих у команді нема і всі хлопці налаштовані в суботу продовжити свою хорошу серію.

В анонсах Воробус любить робити прогнози до гри, але у випадку з командою «Нові Імена» цього робити не буду. Кожен суперник по своєму сильний і жодної недооцінки суперника бути не може.

Будемо старатися порадувати наших вболівальників, яких і запрошуємо на поєдинок, черговою перемогою.

Розпочнеться гра між командами «Нові Імена» та «Старява» о 13 годині 15 хвилин у приміщенні СК «Інтерспорт», що знаходиться на території «Мотозаводу».

А вже після гри очікуйте звіт про цю гру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*