Футзал. “Нові Імена” з перемоги стартують в другій лізі аматорів Львова - Блог про Львів

Футзал. “Нові Імена” з перемоги стартують в другій лізі аматорів Львова

Нові Імена перемагають

Вихідні дні наступили, а це означає, що можна як слід відпочити від роботи й з новими силами відкрити новий тиждень.

Не відпочиває Воробус, який, щось цієї осені має дуже багато різноманітних справ.

Вже сьогодні вашому покірному довелося грати за команда «Нові Імена», яка стартувала в другій лізі аматорського футзалу Львова, а вже завтра на мене очікує робота у складі виборчої комісії.

Про вибори поговоримо вже в понеділок, а поки що про футзал. Отже, як я вже написав вище сьогодні команда «Нові Імена» стартувала у зимовій другій лізі аматорського футзалу Львова.

І першим нашим суперником була команда – «ГалТрансЛогістик». На перший погляд назва нам про ніщо не говорить, але якщо глянути по людях, то там грають переважно футзалісти відомі своїми виступами за колектив телевізійного каналу 24.

Тому, було зрозуміло, що легкої прогулянки в нас у звітній грі точно не буде. Добре, що команда «Нові Імена» зібралася фактично у цілому складі. За винятком Тараса Копія та іншого воротаря – Михайлишина були всі.

Розпочали команди поєдинок від захисту. На перших хвилинах було багато браку, але це і не дивно. Команди призвичаювалися до цікавого залу на мотозаводі.

А потім, як то кажуть, «понеслась». Перший момент створили гравці команди суперника. Проте, із вбивчої позиції гравець «ГалТрансЛогістик» не зумів переграти у ближньому бою – кіпера «Нових Імен» – Воробія.

Також читайте:   Турнір «V9KY». «Галицька здоба» йде без втрат

Згодом вже наша команда почала створювати момент за моментом. Небезпечно пробивали: Тарас Николишин, Володимир Великий, Сергій Нікітін, але кіпер «логістів» був на висоті.

А потім спрацювало старе правило, яке є у футболі: не забиваєш ти – забивають тобі. Суперник влучає у штангу, а натомість гравець нашої команди – Нікітін з другої спроби пробиває кіпера суперника.

А коли ще й Володимир Великий завдяки своїй гарматі зробив рахунок 2-0, то стало нам трохи легше.

Саме за такого рахунку команди й пішли на перерву. А після неї «ГалТрансЛогістик» почав великими силами йти вперед, оголяти свої тили на що й розраховували гравці нашої команди.

У підсумку до завершення поєдинку «Нові Імена» відправили у ворота суперника ще 4 голи, на що суперник відповів двічі.

У складі нашої команди відзначилися сьогодні: двічі В. Великий, двічі Нікітін і ще по голу на свій рахунок записали Николишин та Крупчук.

Якщо підводити підсумки гри, то скажу що нам сьогодні все вдалося: команда зібралася у повному складі, десь мені пішла гра, в кінці ще й п’ятого почали награвати. Але, і варто віддати належне супернику. Вони також грали гідно.

Одним словом, чемпіонат розпочався… Чекаємо наступних поєдинків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*