Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні місяці

Підсумки жовтня

Черговий день, а з ним і місяць завершується. Такий собі Хеловін по-воробусівськи зараз на собі відчуваю, адже коли повертався додому, то бачив велику кількість людей переодягнутих в страшні костюми людей.

Міг би й з ними подвіжувати, але вирішив йти додому, щоб порадувати наших читачів черговими публікаціями.

І перше, про що я сьогодні напишу – це будуть підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні місяці.

Що було цікавого, що вдалося зробити, що навпаки та чого слід очікувати у листопаді місяці про це та не лише читайте далі.

Розпочнемо із політичних тем. Схоже, що агресору-Росії стала не цікавою Україна і вона всі сили віддає зараз на те, щоб воювати у Сирії. Від того і в зоні АТО зараз спостерігається перемир’я. Люди вже так не гинуть як колись і це дуже добре.

Сподіваюся, що найближчим часом в Україні повністю буде мир.

Місцеві вибори

Як-то кажуть, вибори, вибори – кандидати… Знову було багато обіцянок, багато кандидатів, вибрали фактично тих самих, 15 листопада у Львові буде другий тур виборів мера міста. Одним словом, має бути цікаво…

Гриби

Нарешті після затяжного застою вони почали рости. Люд довго думати не став, а взяв сумки й поїхав збирати «третій хліб». Не сказав би що Воробус аж так багато назбирав лісових подарунків, але принаймні їсти взимку буде мати що, особливо це стосується опеньок.

Також читайте:   Про святкування Нового року, несподіваний дебют та фільми

Сезон досі продовжується…

12 жовтня 2015 року у Львові випав перший сніг. Сипануло так нічого, але вже за день від снігу не було жодного сліду і з часом наступило тепло.

Кажуть, що холодна погода повернеться до нас вже у грудні місяці, а поки що можна буде насолоджуватися теплом сповна.

Спорт

Збірна України з футболу не зуміла обіграти на своєму полі грізних іспанців, хоча вони грали другим складом і, таким чином, тепер команда Фоменка буде грати стикові матчі за вихід на чемпіонат Європи-2015 року.

Карпати знову програють, футзальна Енергія перемагає, а Воробус і його «Нові Імена» стартували з перемоги у другій лізі футзалу Львова.

Чого слід очікувати у листопаді місяці?

Ну, по-перше, другого туру виборів мера міста Лева, по-друге, матчів плей-офф між збірними України та Словенії, по-третє, миру в Україні (пора би вже йому настати остаточно), а також нових, сподіваюся, цікавих публікацій на блозі.

Залишайтеся з нами… Має бут цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*